Legejobber – rett lege i rett jobb

Nye tjenester fra Legejobber

I Legejobber arbeider vi kontinuerlig med å tilpasse oss endringer i dine og arbeidsgivernes behov. Vi ønsker å bidra til at du som lege finner jobben som passer for deg. Under finner du mer informasjon om nye tjenester som er under utvikling. Registrerer du deg i skjemaet nedenfor vil du også bli blant de første som blir bedre kjent med våre nye tilbud.

Vil du bli kontaktet når rett stilling dukker opp?

Å orientere seg i jobbmarkedet kan være utfordrende

Rekrutteringstjenester: Mulighetene er mange og det er vanskelig å få oversikt over alle relevante stillinger. I tillegg til egen faglig utvikling, spiller livsfase og fritidsinteresser en viktig rolle. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne arbeidssteder og stillinger som passer dine personlige behov og ønsker, interesser og karrieremål slik at du finner jobber du vil trives i. Selv om du ikke er på jobbjakt for øyeblikket, kan situasjonen endre seg om noen måneder eller år. Vi hjelper deg med å finne neste jobb.

App.legejobber.no – få tilgang til hele stillingsmarkedet

Legejobber-appen skal gi deg oversikt over faste stillinger, vikariater og vakante vakter som er relevante for deg. Profilen din på Legejobber vil koble deg direkte til relevante stillinger gjennom appen og finner jobbene som passer deg. Faste stillinger, korte og lengre vikariater innen valgt spesialitet ved ønskede arbeidsplasser eller geografisk område vil dermed bli enklere tilgjengelig. Neste faste jobb, vikariat eller vakt blir dermed et tastetrykk unna. App.legejobber.no finner du i nettleseren din på mobilen. Vi anbefaler å lagre den som app-ikon på telefonen - da vil den fungere best. Vi ruller ut nytt innhold i appen etter hvert som det blir klart, så følg med!

Ta vakter og finn erstatter - direkte i appen

I appen vil det bli mulig å legge ut vakter ved akutt fravær – og å ta vaktene etter hvert som de dukker opp. Det blir også enklere å planlegge fravær og finne erstatter direkte i appen – enten du jobber i spesialisthelsetjenesten eller i primærhelsetjenesten.
Ja takk, jeg vil bruke appen!

Karriereveiledning for leger

Mange er usikre når de skal velge spesialitet. Hvilke kurs og aktiviteter må de gjennomføre? Hvilke jobber kan de ha og hvor kan de ha den for at den skal telle? Og aller viktigst: Hva innebærer arbeidet når man er ferdig med utdannelsen, hvilken jobb passer man best til og hva vil man trives med? For å forenkle valgene utvikler vi nå digitale karriereveiledere for hver spesialitet.