Legejobber – rett lege i rett jobb

Nye tjenester fra Legejobber

I Legejobber arbeider vi kontinuerlig med å tilpasse oss endringer i dine og arbeidsgivernes behov. Vi ønsker å bidra til at du som lege finner rett jobb for deg. Under finner du mer informasjon om de tjenestene som nå er lansert eller lanseres i nær fremtid. Registrerer du deg i skjemaet under vil du også bli blant de først som blir bedre kjent med vårt nye tilbud.

Vil du bli kontaktet når rett stilling dukker opp?

Å orientere seg i jobbmarkedet kan være utfordrende

Rekrutteringstjenester: Mulighetene er mange og det er vanskelig å få oversikt over alle relevante stillinger. I tillegg til egen faglig utvikling, spiller livsfase og fritidsinteresser en viktig rolle. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne arbeidssteder og stillinger som passer dine personlige behov og ønsker, interesser og karrieremål slik at du finner jobber du vil trives i. Selv om du ikke er på jobbjakt for øyeblikket, kan situasjonen endre seg om noen måneder eller år. Vi hjelper deg med å finne neste jobb.

Ny app – få tilgang til hele stillingsmarkedet

For tiden utvikler vi en ny app som skal gi deg oversikt over faste stillinger, vikariater og vakante vakter som er relevante for deg. Profilen din på Legejobber vil koble deg direkte til relevante stillinger gjennom appen og finner jobbene som passer deg. Faste stillinger, korte og lengre vikariater innen valgt spesialitet ved ønskede arbeidsplasser eller geografisk område vil dermed bli enklere tilgjengelig. Neste faste jobb, vikariat eller vakt blir dermed et tastetrykk unna.

Ta vakter og finn erstatter - direkte i appen

I appen vil det bli mulig å legge ut vakter ved akutt fravær – og å ta vaktene etter hvert som de dukker opp. Det blir også enklere å planlegge fravær og finne erstatter direkte i appen – enten du jobber i spesialisthelsetjenesten eller i primærhelsetjenesten.
Ja takk, jeg vil ha appen når den blir klar...

Karriereveiledning for leger

Mange er usikre når de skal velge spesialitet. Hvilke kurs og aktiviteter må de gjennomføre? Hvilke jobber kan de ha og hvor kan de ha den for at den skal telle? Og aller viktigst: Hva innebærer arbeidet når man er ferdig med utdannelsen, hvilken jobb passer man best til og hva vil man trives med? For å forenkle valgene utvikler vi nå digitale karriereveiledere for hver spesialitet.