Legejobber – rett lege i rett jobb

Veilednings- og rekrutteringstjenester

Legejobber har nå lansert veilednings- og rekrutteringstjenester for leger. Sammen med Legeforeningen besitter vi unik kunnskap om legenes behov, arbeidsmarkedet og den enkelte arbeidsplass. Vi ønsker å bidra til at du som lege finner jobben som passer for deg og dine behov - i den livsfasen du er i nå.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med en av våre rådgivere: legejobber@tidsskriftet.no/41 70 10 70. Du kan også registrere deg på Min side og CV øverst på denne siden.

Vi kan hjelpe deg med å finne din neste jobb

Veilednings- og rekrutteringstjenester

Mulighetene er mange og det er vanskelig å få oversikt over alle relevante stillinger. I tillegg til egen faglig utvikling, spiller livsfase og fritidsinteresser en viktig rolle. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne arbeidssteder og stillinger som passer dine personlige behov og ønsker, interesser og karrieremål slik at du finner jobber du vil trives i. Søker du jobb gjennom Legejobber hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Du kan også ta kontakt om du vil at vi skal hjelpe deg med å finne rett jobb for akkurat deg!

Om prosessen

Vi starter med en innledende samtale per telefon eller på Teams, hvor vi kartlegger dine ønsker og behov. Deretter forsøker vi å finne stillinger som kan passe for deg, og presenterer mulighetene som finnes i markedet. Om det vi finner er interessant, kan vi arrangere et møte med arbeidsgiveren, mens vi er din rådgiver på sidelinjen. Søk på stilling: Ta gjerne kontakt om du finner en spennende stillingsannonse som Legejobber har publisert på vegne av arbeidsgiver. Vi starter med en innledende samtale med deg per telefon eller på Teams, hvor vi kartlegger dine ønsker, behov og kompetanse/erfaring. Deretter hjelper vi deg gjennom rekrutteringsprosessen med arbeidsgiver.

Skreddersydd lege-CV

Sammen med arbeidsgiverne i kommuner og sykehus har vi utviklet en egen lege-CV. Her er de viktigste elementene strukturert på en oversiktlig måte. Du kan selv registrere din CV under Min side og CV øverst på denne siden. Feltene som er relevante for CVen din vil trekkes ut og legges i din CV, som kan lastes ned som PDF. Du kan selv oppdatere forløpende etter hvert som du får mer erfaring.

www.app.legejobber.no – Legejobber på mobil

På app.legejobber.no kan du lagre stillingssøk på spesialiteter, område og andre aktuelle filtre. Hold deg oppdatert ved å sette opp varslinger når nye relevante stillinger dukker opp. App.legejobber.no finner du i nettleseren på din mobil. Vi anbefaler å lagre den til hjem-skjermen på telefonen - da vil den fungere best. Vi lanserer nytt innhold i appen etter hvert som det blir klart, så følg med! Annonse for vikariat i allmennpraksis? Dette er nå gratis på Legejobber.no, dersom den registreres på www.app.legejobber.no.