Legejobber – rett lege i rett jobb

Gå ikke glipp av drømmejobben

Nye tjenester fra Legejobber

Vi i Legejobber videreutvikler stadig tjenestene våre. Nå lanserer vi rekrutteringstjenester og i nær fremtid vil vi også tilby karriereveiledning - for medlemmer av Legeforeningen. For tiden tester vi også ut en ny app som skal gi deg oversikt over faste stillinger, vikariater og vakante vakter som er relevante for deg.

Vil du bli kontaktet når rett stilling dukker opp?

Å orientere seg i jobbmarkedet kan være utfordrende

Det kan være vanskelig å skaffe oversikt over hvilke jobbmuligheter som finnes og hva man selv passer til. I tillegg til egen faglig utvikling, spiller livsfase og fritidsinteresser også en viktigere rolle enn tidligere. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne jobben som passer dine behov, ønsker, interesser og karrieremål.
Ja, takk jeg vil gjerne finne den perfekte jobben:)

Ny app – få tilgang til hele stillingsmarkedet

Appen vil koble deg direkte til relevante stillinger. Du setter mål, krav og ønsker - vi filtrerer ut jobbene som passer deg. Faste stillinger, korte og lengre vikariater innen valgt spesialitet ved ønskede arbeidsplasser eller geografisk område vil dermed bli enklere tilgjengelig.

Publiser ledige vakter eller finn en vakt som passer deg

Det vil bli mulig å legge ut vakter ved akutt fravær – og å ta vaktene etter hvert som de dukker opp. Det blir også enklere å planlegge fravær, og finne erstatter direkte i appen – enten du jobber i spesialisthelsetjenesten eller i primærhelsetjenesten.
Ja takk, jeg vil ha appen når den blir klar...

Karriereveiledning for leger

Mange er usikre når de skal velge spesialitet. Hvilke kurs og aktiviteter må de gjennomføre? Hvilke jobber kan de ha og hvor kan de ha den for at den skal telle? Og aller viktigst: Hva innebærer arbeidet når man er ferdig med utdannelsen, hvilken jobb passer man best til og hva vil man trives med? For å forenkle valgene utvikler vi nå digitale karriereveiledere for hver spesialitet.