Personvern

Om personvernerklæringen


All behandling av personopplysninger på Legejobber.no skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan Legejobber.no samler inn og bruker informasjon om besøkende på Legejobber.no.

Legejobber.no er organisert under Tidsskrift for Den norske legeforening, som er en del av Den norske legeforening. Legeforeningen, ved generalsekretær, er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysningene. Produktsjef for Legejobber.no har det daglige behandlingsansvaret for Legejobber.no.

Legejobber.no sitt ansvar


Behandling av personopplysninger

Behandlingen gjennomføres i tråd med personopplysningsloven, herunder EUs personvernforordning (GDPR) og tilhørende forskrifter. Dette omfatter tekniske og administrative tiltak, regelverk og kompetanse hos våre medarbeidere.

Eksterne samarbeidspartnere og tjenester
Legejobber.no utvikles i samarbeid med eksterne partnere. Samarbeidspartnerne har inngått databehandleravtaler med Legejobber.no, hvor det reguleres hva partnerne har tilgang til av personopplysninger og hvordan de skal behandles og sikres. Eksterne tjenester tilknyttet systemet støtter kravene i GDPR-forordningen.

Disse opplysningene samler vi inn


Registrering av annonsører

Annonsører som bestiller egne stillingsannonser registrerer seg som bruker med navn, e-post og telefonnummer. Disse opplysningene benyttes til identifisering ved innlogging på nettsidene og fakturering via Legejobber.no sitt regnskapssystem.

Abonnement på stillingsannonser
Det er mulig å abonnere på stillingsannonser, slik at man får e-post når nye stillinger i søket publiseres. Vi lagrer din e-postadresse og hvilken type stillinger du er interessert i. E-postadresse blir ikke benyttet til andre formål enn utsending av stillingsannonser per mail. Vi deler ikke adressen med andre aktører.

Søkeord
Legejobber.no lagrer informasjon om hvilke søkeord som benyttes i søkefeltet på Legejobber.no. Disse opplysningene lagres i søkemotoren Episerver Find. Informasjonen er anonym og benyttes bare til å bedre søket og videreutvikle løsningen.

Informasjonskapsler
Legejobber.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapslene brukes til ulike formål som blant annet statistikk, teknisk overvåkning og teknisk funksjonalitet.

Informasjonskapslene inneholder ingen personopplysninger, men du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler.
Informasjonskapsler som er nødvendige for Legejobber.no er:

  • "ASP.NET_SessionId":
    Sesjonsinformasjonskapsel som er nødvendig for at nettstedet skal fungere, og blir definert når siden lastes. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.
  • "ARRAffinity":
    Driftsmiljøkapsel som sørger for at lastbalanseringssystemet i Microsoft Azure fungerer som det skal. Informasjonskapselen blir slettet når du lukker nettleseren.


Statistikk og analyse

Legejobber.no samler inn opplysninger om besøkende på nettsteder. Formålet med bruk av statistikk er å forbedre og videreutvikle våre nettsider. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics og Google Tag Manager.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:

  • Hvor mange som besøker ulike sider
  • Hvor lenge besøket varer
  • Hvilke nettsteder brukerne kommer fra
  • Hvilke nettlesere som benyttes

Legejobber.no anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Google servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google retningslinjer for personvern.

Annonsevisninger
Legejobber.no bruker tjenesten AdButler for å styre annonsevisningene på nettsidene. AdButler måler hvor mange ganger en annonse blir vist, og sørger for en eventuell rotasjon av relevante annonser til hver enkelt besøkende. Opplysningene som samles inn er anonyme.

Se AdButlers cookie policy her.

Dine rettigheter

Innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger
Du kan be oss om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg, rette feil i våre lagrede opplysninger eller slette dem fra våre systemer, ved å benytte kontaktinformasjonen under.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet på www.datatilsynet.no.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller ønsker å utøve dine rettigheter kan du sende en e-post til annonser@tidsskriftet.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Endringer i personvernerklæringen
Det kan forekomme endringer i vår personvernerklæring. Dato for siste endring er 02.07.2018. Vi oppfordrer interesserte til jevnlig å undersøke vår nettside for endringer. Dersom det gjøres vesentlige endringer i vår personvernerklæring vil vi informere særskilt om dette.