iStock

Jobb på Akershus universitetssykehus

Lokalisert en snau halvtime utenfor hovedstaden ligger Ahus og utgjør et av Europas mest moderne sykehus. Vi har ansvaret for ca 10 % av landets befolkning og er Norges største akuttsykehus. Vi setter pasienten i sentrum for alt vi gjør. På Ahus finnes det en rekke karrieremuligheter for deg som ønsker å gjøre en forskjell!

Europas mest moderne sykehus

Ahus er et av Europas mest moderne sykehus, og Norges største akuttsykehus. Vi er lokal- og områdesykehus for ca. 500 000 innbyggere. Ahus er et universitetssykehus som innehar de fleste spesialiteter, med et anerkjent og fremragende forskningsmiljø. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Med 9000 flotte ansatte som bryr seg er vi beredt til å møte enhver pasient med vennlighet, respekt og faglig dyktighet. 

Vår virksomhet foregår på Nordbyhagen i Lørenskog, Ski og ved ulike behandlingssteder for psykisk helsevern og rusbehandling. Sykehuset ligger til i landlige omgivelser med gode rekreasjonsmuligheter og et rikelig kulturtilbud. Det er gode kollektivforbindelser og kort reisevei til Oslo.
Karriere og utvikling
Bli kjent med oss
(Foto: iStock)
Ny i Lørenskog?
(Foto: iStock)
Arbeidssted
Hoved arbeidssted
Sykehusveien 25
1478 LØRENSKOG
Se kart

Ledige stillinger ved Akershus universitetssykehus