Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Er du nyutdannet, engasjert i legelivet og vil prøve en annerledes legejobb? Vil du lære hvordan man arbeider i et vitenskapelig tidsskrift og bidra til at Tidsskriftet når nye lesergrupper? Vi har ledig et vikariat (18 måneder) som assisterende medisinsk redaktør i 100% stilling, med oppstart 1. september 2024.
 
Tidsskriftets redaksjon er en tverrfaglig arbeidsplass og et unikt utsiktspunkt over norsk medisin.  Vi er legenes eget tidsskrift for vitenskap, fag og helsepolitisk debatt. Tidsskriftet speiler bredden i medisinen og ønsker å belyse spennet mellom medisinsk fagutvikling og vanskelige etiske spørsmål. Vår primære målgruppe er leger som arbeider i Norge og medisinstudenter, men vi ønsker også å nå ut til den øvrige delen av befolkningen med kvalitetssikret helseinformasjon. Tidsskriftet er det eneste generelle medisinskfaglige vitenskapelige tidsskriftet som publiserer på norsk, og slik bidrar vi til utvikling og vedlikehold av norsk som fagspråk.
 
Som assisterende medisinsk redaktør vil du få god innsikt i hvordan man arbeider i et vitenskapelig tidsskrift. Redigering av tekster og kommunikasjon med forfattere og fagvurderere er sentrale arbeidsoppgaver, og du vil få opplæring i og ansvaret for å håndtere ulike artikkeltyper. I tillegg vil du ha en sentral rolle i arbeidet med å synliggjøre Tidsskriftet til studenter og nyutdannede leger, gjennom blant annet foredrag og besøk på studiestedene.
 
Vi søker deg som har god kunnskap om hvordan det er å være medisinstudent eller nyutdannet lege i dag, og som er engasjert i hvordan legelivet utvikler seg. Erfaring med redaksjonelt eller journalistisk arbeid er en fordel, men ikke en forutsetning for stillingen. Interesse for formidling, fag og vitenskap, samt gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og språkfølelse vil bli vektlagt.
 
Tidsskriftet holder til i Legenes hus sentralt i Oslo. Det er mulighet for noe hjemmekontor, men det meste av arbeidet gjøres fra redaksjonen.
 
Vi tilbyr
  • varierte arbeidsoppgaver
  • fleksibel arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø
  • gode personalordninger
  • en grønn arbeidsplass
  • lønn etter avtale

Søknad sendes via Finn.no
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Tidsskrift for Den norske legeforening
Kontaktperson
Navn: Ragnhild Ørstavik
Tittel: Assisterende sjefredaktør
Telefon: 992 72 444
E-post: ragnhild.orstavik@tidsskriftet.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Chrisitiania torv 5
0158 OSLO
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vil du jobbe med oss?

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image