Vår nåværende avdelingssjef blir pensjonist, og vi søker hans etterfølger. Han etterlater seg en velfungerende avdeling med høyt faglig engasjement og kompetanse.
Vi ønsker en motiverende og tydelig leder som skal sikre en fremdriftsrettet videreutvikling av pasientrettet behandling og drift i infeksjonsmedisinsk avdeling, i klinikk for medisin ved Sykehuset Østfold.
Infeksjonsmedisinsk avdeling tilbyr varierte arbeidsoppgaver, og utreder og behandler pasienter med infeksjonsrelaterte tilstander og sykdommer. Infeksjonsmedisin har egen sengepost med 24 senger, inkluderte fire luftsmitteisolat (døgn 2). Avdelingen har stor poliklinisk aktivitet innen generell infeksjonsmedisin, hepatittbehandling og HIV. Poliklinikken er bemannet med lege hver dag, samt at det også drives en sykepleiebasert poliklinikk med vekt på dagbehandling og kontroll av HIV- og hepatitt pasienter.
Avdelingssjef for infeksjonsmedisin har overordnet ansvar for både døgnområde infeksjonsmedisin (døgn 2) og døgnområde akuttmedisin (døgn 11). Sistnevnte døgnområde ble opprettet i slutten av 2022. Her behandles det pasienter fra ulike indremedisinske fagområder og nevrologiske pasienter (nevrologisk avdeling har ansvar for nevrologiske pasienter). Det er også etablert en CPU enhet (Complex Patient Unit) på døgnområde akuttmedisin, hvor pasienter med komplekse problemstillinger kan henvises. Spesialister fra ulike fagområder jobber sammen om å finne ut hva som feiler pasienten. CPU koordineres av infeksjonsmedisiner.
Avdelingssjefen vil ha et helthetlig personal- og resultatansvar for infeksjonsmedisinsk avdeling (poliklinikk, døgnområder og legetjeneste) Avdelingssjef vil være en del av klinikksjefens ledergruppe, og har rapporteringslinje til denne. Avdelingssjef vil få stor påvirkningsmulighet til å videreutvikle avdelingen, slik at den ivaretar dagens og fremtidens krav til pasientbehandling og faglig utvikling. Stabsstøtte er tilknyttet avdelingen.
Vi gjør oppmerksom på følgende prosess: Det vil bli innkalt til 1. gangs intervju, gjennomføring av tester og 2. gangs intervju.
_____________________________________________________________
I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Dokumentasjon på utdanning og arbeidserfaring må vedlegges søknaden, dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV. Attestene må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk.
Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.