Stor-Elvdal kommune

Stor-Elvdal kommune

Stor-Elvdal kommune med ca 2450 innbyggere ligger i Østerdalen, midt i mellom Oslo og Trondheim. Legekontoret ligger i kommunesenteret Koppang som har flerbrukshus med kino og idrettshall, skoler, barnehager, kafeer, hotell, forretninger, forholdsvis nytt treningssenter,bank m.m. Rørosbanen går gjennom kommunen, med togforbindelser både til Oslo og Trondheim.
Kommunen har organisert sine tjenester i  fire sektorer: Oppvekst og kultur, Samfunnsutvikling, Institusjonstjenester og Helse, omsorg og velferdstjenester.  Legekontoret er organisert under sistnevnte i Enhet helse  sammen med helsesykepleierne, jordmor,ergoterapi, fysioterapi,  rus- og psykisk helsetjeneste. Nyopprettet stilling for kommunepsykolog er nylig utlyst.
Legekontoret har  fire faglig engasjeerte leger  inkludert LIS1 besatt fram til 01.03.20. Kontoret har dyktige og stabile medarbeidere i sykepleiere og bioingeniør.Variert, aktivt, lærende og utviklende arbeidsmiljø. Vi er høsten 2020 i oppstartfasen i prosjekt Digital samhandling sammen med sykehuset Innlandet. Fokus på prehospitale tjenester.
(Foto: foto: Stor-Elvdal.kommune.no)

Leve og bo

Stor-Elvdal er et eldorado for friluftsinteresserte. Her kan du nyte utsikten fra en fjelltopp, finne roen med fiskestanga, jakte småvilt og storvilt, tråkke til på myke stier på terrengsykkelen eller lange ut på ski i fine løyper vinterstid. Her er også inngangsporten til Rondane. Vi kan også lokke med et svært aktivt kulturliv, og idrettsmiljø  med håndball, fotball, ski og motocross som de store. Forholdsvis nytt treningssenter i sentrum. Mye skjer rundt flerbrukshuset Storstua i Koppang sentrum. Her er det både kultursal med kino, og idrettshall. Det er trygge oppvekstvilkår med gode barnehager og skoler, SFO, kulturskoletilbud og fritidsklubb på Koppang. I det gamle skisenteret Tekna ble  nordens første snøtubepark åpnet vinteren 2019. Koppang har et kompakt og hyggelig sentrumsmiljø med forretninger, hotell, pub og et godt tilbud av kafeer. I høst startet byggingen av et splitter nytt besøkssenter med bl. a. bibliotek og kunsthall. Bor du på Koppang har du det meste innenfor gangavstand, og boligprisene er forholdsvis lave. Sentrumsnære solrike tomter med flott utsikt snart byggeklare. Se også bruktboliger som ligger ute på finn.no: https://www.finn.no/realestate/homes/search.html?location=0.20005&location=1.20005.20076
(Foto: Stor-Elvdal kommune)
Spesialiteter
  • Allmennmedisin
  • Samfunnsmedisin
Arbeidssted
Stor-Elvdal legekontor
Storgata 103
2480 Koppang
Se kart