Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Helgelandssykehuset Mosjøen søker deg som er spesialist i Generell Indremedisin eller andre indremedisinske fag til følgende stilling:

 • 100% fast stilling
 • 100 % vikariat på 12 måneder

Oppstart etter avtale.

Helgelandssykehuset Mosjøen søker etter en trivelig ny kollega til vårt gode faglige og sosiale arbeidsmiljø i 100% stilling som overlege i generell indremedisin eller indremedisinsk subspesialitet.

Som overlege ved medisinsk avdeling vil du få stort ansvar og jobbe selvstendig og i team med medisinske problemstillinger. Du vil møte ulike faglige utfordringer og bli en del av et godt dynamisk arbeidsmiljø i nært samarbeid med andre faggrupper. Det er stor virksomhet innen kardiologi, lunge, gastroenterologi, nyre, endokrinologi, onkologi/hematologi og generell indremedisin. Medisinsk avdeling har også ansatt 4 faste nevrologer i tillegg til medisinske leger. 

Ved vår generelle indremedisinske avdeling er det stor variasjon innen faget og man har alltid spennende problemstillinger å jobbe med, alt fra akutte endokrinologiproblemstillinger til avansert hjertesvikt, og det er kort vei til diskusjoner med faglig dyktige medarbeidere. Tilbakemelding fra nåværende og tidligere kollegaer er et betydelig faglig utbytte som man drar nytte av videre i egen karriere og også i personlig vekst og utvikling.

Mosjøen ligger i et område med stort potensiale for å nyte fritid og sportslige aktiviteter som ski, fjellturer og fiske. Mosjøen er omkranset av store naturområder der fjell og fjord ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort vei fra jobb til fritid. Mosjøen ligger sentralt på Helgeland med Helgelandskysten som nærmeste nabo. I tillegg er Mosjøen med den unike Sjøgata, også en livlig kulturby med flotte tilbud innen musikk, dans, idrett og andre kulturarrangementer. Her har vi tilbud både for store og små, som skaper trivsel og gir deg mulighet for å bli kjent med byen og folket. 

Ønsker du å høre fra en av våre kollegaer om hvordan det er å jobbe her, kan du gjerne ringe vår kollega Christian Hansen som jobber som overlege i avdelingen. Han kan nås på telefon +47 97526951og svarer deg gjerne på spørsmål. 

Vi er behjelpelig med å ordne startbolig til man kommer inn på det private boligmarkedet om det er ønskelig.


Helgelandssykehuset er organisert i klinikker og Medisinsk klinikk består av avdelinger i Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen. I tillegg er det et DMS i Brønnøysund. Nye Helgelandssykehuset er under utvikling og målet er å utvikle Norges beste lokalsykehus. Vi har bra rekruttering og du vil komme til et godt miljø med stort faglig engasjement.

Arbeidsoppgaver

 • Hovedaktiviteten er knyttet til Akuttmottak/intensiv/sengepost med inneliggende pasienter i samarbeid med LIS 1 og LIS2, samt poliklinikk innen egen spesialitet.
 • Tertiærvakt bak LIS 1 og LIS2. ca. 6-delt vakt, arbeidstidsperioder kan tilpasses. 

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Spesialist innen gen. indremedisin og/eller medisinsk subspesialitet
 • Ekko-kompetanse for gen. vakt er ønskelig og det gis opplæring ved behov

Personlige egenskaper

 • Kommuniserer og samarbeider godt med både pasienter og personale
 • Interesse for å arbeide på lokalsykehus

Vi tilbyr

 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster 
 • Fleksible arbeidstidsløsninger
 • Gunstig pensjonsordning i KLP
 • Overlegepermisjon etter gjeldende overenskomst
 • Helgelandstillegg inngår i basislønn på toppen av overenskomst
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Helgelandssykehuset HF
Kontaktperson
Navn: Elin Malen Kure Gravbrøt
Tittel: Enhetsleder
Telefon: +4741448042
Arbeidssted
Medisinske leger Mosjøen, Medisinsk klinikk, Helgelandssykehuset HF
Vefsnvegen 25
8661 Mosjøen
Søk på stillingen