Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Er du på jakt etter en spennende karriere som fastlege i en kommune med gode arbeidsvilkår og nærhet til alt du trenger? Vefsn kommune tilbyr nettopp dette!

Livet i Mosjøen – En balansert livsstil
I en hverdag hvor du som lege er sårt trengt over hele landet, er situasjonen lik i Mosjøen. Vi vil imidlertid fortelle deg om livet her. Så, hvem er du når du ikke er på jobb? Hva opptar deg når du ikke har legefrakken på? Det er viktig for oss alle å ha et godt liv også utenfor jobben, og det tror vi du vil lykkes med i Mosjøen, i tillegg til å ha en meningsfull jobb med fantastiske vilkår og spesialordninger.

Naturen
Som arbeidssøker har du nok lest utallige annonser som nevner «en helt fantastisk natur». Dette er nærmest blitt en standard. Sannheten er at Norge er et land hvor vi alltid er omgitt av vakker natur, og Mosjøen er intet unntak: med Vefsnfjorden som møter elva Vefsna, omkranset av fjell som er populære turmål i alle retninger. I Mosjøen kan du nesten ta en fjelltur i lunsjen, da naturen og byen ligger så nært hverandre. Elvene rundt Mosjøen er fantastisk for padling med elvekajakk, og Vefsnavassdragene er ansett som en av de beste lakseelvene i Europa. På vinterstid finnes et enormt utvalg av turer på langrennsski, toppturski, truger og fjellski i ferskt pudder som stort sett ligger helt uberørt.
Er du ingen turgjenger, kan du starte dagen med en rolig kopp kaffe mens du nyter utsikten av naturen fra hjemmet eller kontoret ditt. Her får du virkelig oppleve stillheten og skjønnheten som naturen har å tilby, rett utenfor døren din.

Kulturen
Mosjøen har et rikt kulturtilbud med teater, dans, konserter og kunstutstillinger, og hyppige kultur- og idrettsarrangementer for både voksne og barn. Byen tilbyr også et stort utvalg av lag og foreninger som organiserer aktiviteter for både voksne og barn.
For tilflyttere finnes det et eget nettverk med månedlige sosiale arrangementer, med mål om å redusere egenandelene for deltakelse så mye som mulig. Å komme til et nytt sted alene kan være krevende, og «Tilflytternettverket iMosjøen» er et tilbud som skal gjøre det mindre krevende. Nettverket består i dag av om lag 100 medlemmer, primært i alderen 20-40, og de har stor deltakelse på sine varierte aktiviteter.

Jobben som fastlege ved Vefsn legesenter
Nå som vi har nevnt litt om livet i Mosjøen, vil vi fortelle deg hva du kan forvente som fastlege ved Vefsn Legesenter.

Fasiliteter: Vefsn legesenter er helt nytt, noe som gir en frisk og innbydende arbeidsplass. Senteret er utstyrt med moderne medisinsk utstyr som spirometri, EKG, ultralyd og Holter, samt et topp utstyrt laboratorium. De nye og moderne fasilitetene gjør hverdagen enklere og mer behagelig, slik at du kan fokusere på det viktigste: pasientene dine.

Fornuftig arbeidsbelastning: Hos Vefsn legesenter har vi fokus på å gi legene våre en fornuftig arbeidsbelastning. Vi tilrettelegger for at du skal kunne ha en god balanse mellom jobb og fritid, med en rimelig pasientliste og faste tider satt av til administrasjon og veiledning. Fastlegehjemmelen har et tak på 820 pasienter, og ved 20% tilsynsarbeid reduseres dette til totalt 660 pasienter. Dette betyr at du kan yte ditt beste uten å føle deg overarbeidet, og samtidig ha tid til både familie og fritidsaktiviteter. Vi tilrettelegger også for faglig utvikling og tilbyr gode vilkår for ALIS med ukentlig avsatt tid til veiledning.
Legekontoret ligger i nye lokaler og huser 5 fastlegehjemler. Det er knyttet 3,75 helsesekretærstillinger til kontoret, og det er et godt arbeidsmiljø blant helsepersonell på legesenteret. For tiden er det en 12-delt legevaktordning.
Rekrutteringstilskudd: Få hele 200.000,- i tilskudd hvis du i dag ikke har pasientlister i Vefsn kommune.

Vi tilbyr:
 • Gode vilkår: Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med fastlønn.
 • Incentivlønn: Du kan få opptil 50 % incentivlønn av HELFO takster.
 • Variasjon og trivsel: Opplev varierte arbeidsdager i et godt og støttende arbeidsmiljø.
 • Bolig og barnehage: Kommunen hjelper deg med å skaffe både bolig. Vefsn kommune har mange kommunale og private barnehager.
 • Flytteutgifter: Vi dekker deler av dine eventuelle flytteutgifter, etter gjeldende regler.
 • Fleksibilitet i utdanning: Delta i utdanningsaktiviteter og spesialistforløp i allmennmedisin (ALIS) med stor fleksibilitet.
 • Kursdekning: Vi dekker kursutgifter som ikke dekkes av legeforeningen for å hjelpe deg med å oppnå eller opprettholde spesialistkompetanse.
 • Veiledning: Som ALIS-lege får du tilgang til veileder en gang per uke, og kommunen følger alle krav i ALIS-løpet.
 • Utdanningspermisjon: Spesialister i allmennmedisin får tilbud om to uker lønnet utdanningspermisjon hvert år.
 • Administrasjonstid: Legene ved legesenteret har en dag i uken dedikert til administrasjon.
 • Ferievikar: Kommunen sørger for vikar ved ferieavvikling, slik at du kan ta fri med god samvittighet.
 • Pensjon: Gode pensjonsordninger
 • Forsikringer: Gode forsikringer
 • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • Faglig og positivt arbeidsmiljø
Krav til stillingen:
 • Du må ha norsk autorisasjon som lege.
 • Du må ha fullført LIS1 i henhold til kravene i spesialistforskriftens paragraf 18.
 • Du må kunne fremlegge politiattest før tiltredelse.
Ønskede kvalifikasjoner:
 • Norsk spesialistgodkjenning i allmennmedisin, eller ønske om å gjennomføre spesialistutdanning.
 • Gode norskkunnskaper og kjennskap til relevante lover og regelverk.
 • God kjennskap til det norske helsevesenet.
 • Engasjement og interesse for allmennmedisin, fagutvikling og kvalitetsarbeid.
 • Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, så ikke glem å inkludere referanser i søknaden.
Oppsummert:
Jobben: Bli fastlege ved Vefsn Legesenter i Mosjøen og nyt en meningsfull jobb med fantastiske arbeidsvilkår. Vi tilbyr et rekrutteringstilskudd på kr. 200.000,-, gode lønns- og arbeidsvilkår med fastlønn, og inntil 50 % incentivlønn av HELFO takster. Legekontoret ligger i nye, moderne lokaler med topp utstyr, og vi sørger for en fornuftig arbeidsbelastning.

Kultur og fritid: Mosjøen byr på et rikt kultur- og fritidstilbud med teater, konserter, idrettsarrangementer, og mange lag og foreninger. For tilflyttere finnes det et eget nettverk med sosiale arrangementer.

Nærhet til alt: Byen er kompakt og effektiv, hvor det tar bare 5-7 minutter å kjøre uansett hvor du skal, selv i rushtiden. Du kan kjøre fra jobb, innom butikken og komme deg hjem i godstolen på bare 10-15 minutter.

Familievennlig: Mosjøen tilbyr stor tilgang på barnehager, noe som gjør det enkelt for familier med små barn.

Fremtidig utvikling: Byen er i vekst med nye grønne industriområder, en ny videregående skole, en stor flerbrukshall på idrettsanlegget Kippermoen, og mange andre spennende utviklingsprosjekter.

Støtte og veiledning: Kommunen hjelper med bolig og barnehageplass, og vi dekker deler av flytteutgiftene. Bli en del av vårt gode arbeidsmiljø med fleksibilitet for faglig utvikling og veiledning.
Ønsker du å bli bedre kjent med Mosjøen og Vefsn kommune benytt gjerne denne linken https://imosjoen.no/

Lønnsvilkår
Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune
Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Vefsn kommune
Kontaktperson
Navn: Tom Roger Strøm
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 99574163
Arbeidssted
Vefsn legesenter
Nyrudvegen 10
8657 MOSJØEN
Søk på stillingen