Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Er du en dyktig gynekolog på jakt etter nye utfordringer ved en av Norges ledende fertilitetsklinikker?

Medicus Stavanger var i 2017 byens første fertilitetsklinikk, og har siden den gang vokst til å bli en sentral tilbyder av fertilitetsbehandling for par og single i regionen, men også hele landet. Vi søker nå etter en erfaren gynekolog med stor interesse for fertilitetsutredning og -behandling. Stillingen kan passe for deg som søker en full stilling eller deltid, som fast ansatt eller konsulent. Vi skreddersyr en gjensidig ideell løsning gjennom dialog. 

Vår klinikk har et etablert tilbud for alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, inkludert et velfungerende program både for eggdonasjon og nedfrysning av egg. 

Vårt team består av dyktige fagfolk som jobber mot våre overordnede mål: 
  • Høy faglig kvalitet 
  • Høy pasientfornøydhet 
  • Høyt medarbeiderengasjement 
  • Effektiv drift 
Hvem leter vi etter?
Vi leter etter deg som er gynekolog med stor interesse for fertilitetsutredning og -behandling. Har du erfaring fra faget er det positivt, men det er ikke et krav så lenge du har et ønske om å lære mer om IVF og gynekologisk endokrinologi, da grundig opplæring vil bli gitt. Det viktigste for oss er at du er opptatt av å gi en god pasientopplevelse og bidrar positivt inn i teamet ved klinikken. 

Du trives med at arbeidsområdet primært er gynekologi og fertilitetsutredning og -behandling, men synes også noen bidrag inn mot kliniske forskningsstudier kan være aktuelt. 

Hva vi tilbyr
Vår moderne og hyggelige Stavanger-klinikk ligger sentralt lokalisert midt i sentrum, og var byens første fertilitetsklinikk med et fullstendig IVF-tilbud lokalt. Vi er 10 hyggelige ansatte, og er en god blanding av både leger, embryologer, bioingeniør og sykepleiere. Hos oss får du muligheten til å bli en del av et faglig dyktig og godt fungerende team som strekker seg langt for sine pasienter. 

Du kommer til en veletablert klinikk med høy aktivitet og godt med støttepersonell. Du får selvsagt delta på kurs, kongresser og vi ser gjerne at du også bidrar med din kunnskap internt, og med tiden, eksternt. Du blir en del av et lokalt team med én annen gynekolog, men er også med i nasjonale diskusjoner med andre erfarne fertilitetsleger. 

Arbeidstiden er primært hverdager på dagtid, og vi kan tilby konkurransedyktige betingelser til den rette kandidaten. Som nevnt kan stillingens omfang og ansettelsesform tilpasses etter dine preferanse, og vi vil sammen finne en gjensidig optimal løsning. 

Om Medicus 
Medicus er den raskest voksende og største klinikken innen assistert befruktning og gynekologi i Norge. Vi ble etablert i 1997 og har klinikker i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Vår misjon er å skape økt livskvalitet i generasjoner, og våre verdier er profesjonelle, omsorgsfulle, ansvarsfulle og lagspiller. 

Medicus er den eneste fertilitetsklinikken i Norge som ikke er en del av en større internasjonal kjede med utenlandske eiere – den drives hovedsakelig av oss som jobber i klinikken hver dag. 

Er dette en stilling for deg?
Hvis du ønsker å bli med oss og bidra til å gjøre drømmen om ønskebarnet til virkelighet for våre pasienter, håper vi du sender oss en søknad. 

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med: 
Olav André Klefstad, 
Daglig leder 
olavandre@medicus.no / 934 23 046 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Medicus
Stavanger
Kontaktperson
Navn: Olav André Klefstad
Tittel: Daglig leder
Telefon: 934 23 046 
E-post: olavandre@medicus.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Medicus Stavanger
Haakon VIIs gate 7
4005 STAVANGER
Søk på stillingen