Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Vi søker etter LIS i 100% fast stilling
Du få muligheten til å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig og inspirerende arbeidsmiljø på voksenpsykiatrisk poliklinikk ved Modum Bad. Som en ledende institusjon innen voksenpsykiatri, tilbyr vi et faglig inspirerende arbeidsmiljø.

Hvem vi ser etter:
Vi ser etter dedikerte kollegaer som ønsker å være med på å utvikle tjenestetilbudet og bidra til faglig fremgang. Som vår nye kollega vil du bli en viktig ressurs i vårt tverrfaglige team bestående av kompetente og dyktige kollegaer.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner:
Som LIS hos oss vil du ha ansvar for utredning og behandling av pasienter, deltakelse i tverrfaglig team og å bidra i fagutviklings- og forbedringsarbeid. Vi søker kandidater med norsk autorisasjon som LIS, erfaring fra poliklinikk er en fordel. Personlig egnethet vil vektlegges.

Personlige egenskaper:
Vi ønsker lagspillere med gode samarbeidsevner samtidig som de har evnen til selvstendig arbeid. Du bør ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, vise interesse for faglig utvikling og forbedring, og være en positiv bidragsyter til både det sosiale og faglige arbeidsmiljøet.

Modum Bad - Din arbeidsplass:
På Modum bads voksenpsykiatriske poliklinikk tar vi imot pasienter over 18 år med alle typer psykiske lidelser til diagnostisk vurdering, utredning og behandling. Vår poliklinikk er et samarbeidsprosjekt mellom Modum bad og Vestre viken. Opptaksområdet vårt inkluderer kommunene Krødsherad, Modum og Sigdal.
Modum Bad er en foregangsinstitusjon som kontinuerlig utvikler tjenestetilbudet i tråd med ny kunnskap og faglig forståelse. Vi vektlegger verdier som kvalitet, samarbeid og pasientfokus, og sammen skaper vi et arbeidsmiljø som er preget av faglig dyktighet og et sterkt kollegialt fellesskap.

Hva vi tilbyr:
Modum Bad tilbyr et godt tverrfaglig arbeidsmiljø med utfordrende oppgaver og muligheter for faglig utvikling. Vi tilbyr lønn etter avtale, gode pensjons- og forsikringsordninger, tilgang til hytte for personalet, mulighet for trening i arbeidstiden, og stor fleksibilitet til å strukturere din egen arbeidshverdag. Det finnes også muligheter for etter- og videreutdanning.  LIS inngår i 7-delt forvaktsturnus. Undervisningen for LIS foregår i samarbeid med Vestre Viken HF og foregår  psykiatrisk avdeling Blakstad. Det er satt av en dag pr. uke til undervisning og fordypning for LIS leger.
Ønsker du spesialiseringsløp i psykiatri? Les mer her: https://www.modum-bad.no/jobb/
Søknad: 
Vi ønsker at du søker elektronisk. 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Modum bad
Voksenpsykiatrisk poliklinikk
Kontaktperson
Navn: Pål Ulvenes
Tittel: Klinikkleder
Telefon: 90017795
E-post: pal.ulvenes@modum-bad.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Vikersund
Badeveien 287
3370 VIKERSUND
Søk på stillingen