Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Vi leter etter deg som er faglig engasjert, god til å samarbeide og som vil gli inn i vårt hyggelige miljø. DPS Nedre Romerike er et av landets største distriktspsykiatriske sentre. Vi har et aktivt fagmiljø som spiller hverandre gode hver eneste dag, og klinikken vår består av ca. 190 ansatte fordelt på døgnseksjonen, fem polikliniske seksjoner og kontorfaglige tjenester.

«I psykiatrien må du gi mye av deg selv. Det er et givende fagfelt som samtidig krever at du har gode mennesker rundt deg. Det har vi her. På DPS Nedre Romerike får jeg utviklet meg faglig og får samtidig god balanse mellom jobb og fritid. Det er for eksempel gode muligheter for å jobbe litt hjemmefra, noe som passer familielivet mitt bra.»
– Prasanthy Sutharshan, overlege på DPS Nedre Romerike siden 2011

Hos oss vil du samarbeide med fastleger og helse- og sosialtjenestene i kommunene Rælingen, Lillestrøm, Lørenskog, Aurskog-Høland og Enebakk for å gi befolkningen gode allmennpsykiatriske tjenester. Som ansatt i seksjon A på allmennpsykiatrisk poliklinikk blir du en av 30 behandlere. Disse er fordelt på to allmennpsykiatriske team og et ambulant team. Seksjon A har fem overleger og to rullerende leger i spesialisering.
Målgruppen vår er voksne pasienter innenfor et bredt diagnostisk spekter. Allmennteamene våre er tverrfaglig sammensatt og vi har i tillegg til leger også psykologer og psykologspesialister, spesialist i nevropsykologi, klinisk ernæringsfysiolog, sosionom og psykomotorisk fysioterapeut.

Hos oss vil du få spennende arbeidsoppgaver og kollegaer som både støtter og lærer av hverandre. Vi vet at ingen mennesker er like, og tilrettelegger derfor for delvis hjemmekontor hvis du har behov for fleksibilitet.

Vi har et sterkt faglig miljø hvor veien fra idé til handling er kort. I dag er vi blant annet ansvarlige for to områdefunksjoner: et OCD-team og en medisinfri døgnenhet, hvor vi tilbyr behandling til befolkningen i hele Akershus universitetssykehus sitt opptaksområde. I tillegg er Regionalt senter for kjønnsinkongruens organisert under DPSet. Vi har etablert eget eMestringsteam for behandling av depresjoner og utvalgte angstlidelser. Vi har jevnlig intern undervisning og har ukentlige legemøter ledet av medisinskfaglig rådgiver.

Om du er interessert i forskning har divisjonen en Forskningsavdeling på Nordbyhagen med et stort og anerkjent forskningsmiljø, hvor det er mulig å knytte kontakt. Ved intersse kan det være muligheter for en mindre andel av stillingen avsatt til forskningsprosjekter. Ved DPSet er det et lokalt forskningsutvalg som er koordinator for klinikknær forskning. 

Vi jobber kontinuerlig med å etablere gode pasientforløp, pasient- og pårørendeundervisning og gruppetilbud. Det er også viktig for oss å videreutvikle det gode samarbeidet vi har med kommunehelsetjenesten.
DPS Nedre Romerike ligger sentralt på Åråsen stadion i Lillestrøm, kun elleve minutters togtur fra Oslo sentrum. Fra Lillestrøm stasjon kan du ta beina fatt eller benytte deg av de hyppige bussforbindelsene som går til klinikken.


Vi gleder oss til å høre fra deg, og ta gjerne en telefonsamtale!


Akershus universitetssykehus HF er en arbeidsplass med stort mangfold. Det er en klar styrke, og avgjørende for å løse våre mange oppgaver innen pasientbehandling, pasientoppfølging, forskning og undervisning. Vi ønsker oss derfor også et mangfold av søkere til ledige stillinger, og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av identitet og bakgrunn. 

Arbeidsoppgaver

 • Bidra med din legespesifikke kompetanse for å styrke seksjonens tilbud
 • Medisinske og psykiatrifaglige vurderinger og behandling av pasienter
 • Veiledning og rådgivning til fastleger, LIS og andre, internt og eksternt

Kvalifikasjoner

 • Spesialist i psykiatri med norsk autorisasjon
 • Godt faglig oppdatert

Personlige egenskaper

 • Faglig engasjement
 • Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vil bli vektlagt
 • Du behersker norsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

 • Gode velferdstilbud for ansatte, som hytteutleie, teaterbilletter og andre fordeler
 • Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud
 • Hjelp til bolig og barnehageplass
 • Fleksibilitet til å jobbe noe hjemmefra
 • Sentral beliggenhet i landlige omgivelser med kort reisevei fra Oslo
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Akershus universitetssykehus
Kontaktperson
Navn: Nils Arne Kværnhaug
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: +4795207746
Hjemmeside
Arbeidssted
DPS Nedre Romerike seksjon allmennpsykiatri A, Akershus universitetssykehus HF
C. J. Hansens vei 31
2007 Kjeller