Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Fastlege i Moss ønsker å redusere listen sin med 500 pasienter og derfor ønsker vi å opprette

Ny fastlegehjemmel med inntil 900 listeplasserved P7 legesenter AS i Moss sentrum.
 
Om fastlegehjemmelen
P7 legesenter i Moss er et veldrevet 6-legesenter i sentrum av Moss med kort vei til togstasjon med flere tog fra Oslo. Det er gode parkeringsmuligheter. Senteret har store nyoppussete lokaler, og velutstyrt med blant annet spirometri, 24 timers blodtrykksmåler og EKG. Kontoret bruker PRIDOK journalsystem og har en stabil og erfaren medarbeiderstab. Legesenteret har fokus på godt arbeidsmiljø, der trivsel for alle står i fokus.
 
Bakgrunnen for ny hjemmel er at fastlege ønsker å redusere sin listelengde med 500 pasienter. Den som tilsettes må akseptere legesenterets internavtale og selskapsavtale (aksjeselskap), og inngå avtale med avtroppende fastlege om betingelsene for overtagelse av pasienter til ny liste. Moss kommune tilbyr ALIS avtale for ikke spesialister.
 
Kvalifikasjoner 
Søker må være spesialist i allmennmedisin eller under slik spesialisering og ha erfaring fra allmennpraksis. Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt. 
 
Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i dag ikke aktuelt. Politiattest må fremlegges før avtaleinngåelse. Fastleger plikter å delta i felles legevakt for mosseregionen, lokalisert i Moss.
 
Søke på fastlegehjemmelen
Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 
 
Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
 
Søknadsfrist: 21.5.2024
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktpersoner
Navn: Adnan Majeed
Tittel: Spesialist i allmennmedisin, fastlege
Telefon: 98846043
E-post: adnanm82@gmail.com
Navn: John Ødegård
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 48996102
E-post: john.odegard@moss.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
P7 Legesenter AS
Prinsensgate 7
1530 MOSS