Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi skal på en utrolig reise de neste 10 årene. På vei mot nye sykehusbygg skal vi utvikle en arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte.

Det er ledig et overlegevikariat fra 08.04.-01.09.2024 på Indremedisinsk avdeling.

Indremedisinsk avdeling består av sengepost med 24 senger, dagpost og poliklinikk. Avdelingen utreder og behandler pasienter innenfor hele det indremedisinske fagfeltet og har i tillegg lokalsykehussenger for hematologi og endokrinologi. Det er nært samarbeid med de øvrige medisinske spesialitetene. 

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver
Vi søker deg som brenner for indremedisinen som fag, som er engasjert og interessert i indremedisinsk breddekompetanse og som ser viktigheten av denne spesialistkompetansen i tiden framover. Du må ha et ønske om å ta ansvar for å utvikle faget og avdelingen sammen med oss, fram mot og inn i det nye sykehuset. Som overlege i avdelingen vil man få et overordnet ansvar for å ivareta helheten og ulike oppgaver ved avdelingen. Som overlege vil man også ha ansvar for visitt og postarbeid, poliklinikk og dagbehandling, samt deltakelse i undervisning og utviklingsarbeid. Supervisjon og veiledning av LIS vil være en viktig del av arbeidsoppgavene. Per idag har avdelingen et åttedelt bakvaktslag. 

Kvalifikasjoner
  • Bred indremedisinsk kompetanse og erfaring.
  • Norsk autorisasjon som lege og spesialitet i indremedisin, eventuelt nært forestående spesialist og eventuelt andre relevante spesialiteter. Forskningserfaring er ønskelig, men ikke en forutsetning. 
  • Vi forutsetter at søkeren behersker skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.
2 referanser bes oppgitt i søknaden. Bekreftelse på norsk autorisasjon, spesialistgodkjenning og attester lastes opp som vedlegg. 
Personlige egenskaper
  • Det legges vekt på at søkeren må ha gode samarbeidsevner, være positiv og fleksibel.
  • Søkeren må ha gode evner innen tverrfaglig samarbeid og interesse for utvikling av nye tjenester og samarbeidsrelasjoner. 
  • Ha evnen til å spille på lag, se muligheter og jobbe sammen for "teamet".
  • Personlig egnethet vektlegges.
Vi tilbyr
  • Vikariat fra 08.04.24 - 01.09.24, eventuelt annen oppstart etter avtale. 
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons-, låne- og forsikringsvilkår
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Oslo universitetssykehus HF
Kontaktperson
Navn: Anne Mette Njaastad
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: +4747372290
Arbeidssted
Indremedisinsk avdeling, Medisinsk klinikk, Oslo universitetssykehus HF
Kirkeveien 166
0455 Oslo
Mer om arbeidsgiver

Sammen med pasientene utvikler vi morgendagens. Våre verdier: Kvalitet, trygghet og respekt

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image