Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Ved klinikk for anestesi og kirurgi er det fra 1. september 2024 ledig en fast 100 %-stilling som LIS 2/3 tilknyttet Ortopedisk avdeling.

Avdelingen har elektiv virksomhet innen ortopedisk kirurgi og øyeblikkelig hjelp-funksjon for egne bydeler, med utvidet opptaksområde for hoftebrudd i Oslo. Innen ortopedi har avdelingen regionsfunksjon i Helse Sør-Øst for revmatiske tilstander. Vi driver utstrakt protese- og revisjonskirurgi. Avdelingen har to sengeposter og tverrfaglig poliklinikk der vi samarbeider med fysio-/ergoterapeuter og revmatologer. Det er på poliklinikken etablert en supervisjonsordning for å ivareta utdanning og oppfølging av LIS. Avdelingen er inndelt i tre faggrupper; Overekstremitet, Hofte/kne og Fot/ankel.


LIS 2/3 vil inngå i et 8-delt ortopedisk vaktlag. Vakttiden vil være delt mellom dagvakt og kvelds/nattevakt. 

Vi søker etter:

LIS 2/3 med bred interesse for og erfaring innen ortopedisk kirurgi. Du bør ha erfaring med protesekirurgi, skopisk kirurgi og generell traumatologi med særlig vekt på hoftebruddskirurgi. Erfaring fra våre nevnte faggrupper er gunstig for å kunne bidra på tvers av seksjonene, og erfaring fra ortogeriatrisk tverrfaglig behandling er ønskelig. Du må være omgjengelig, ha gode samarbeidsevner og ha evne til å arbeide både selvstendig og i team. Personlig egnethet og faglig engasjement blir vektlagt.
Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig. 

Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn.
Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.

Vi tilbyr:
  • Lønn etter avtale.
  • Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon.
  • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke.
Innholdet i cv må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju. 
Sykehuset ligger i nærheten av Majorstuen med alt av kollektiv- og servicetilbud.
På sykehuset er det kort vei til parkering, t-bane, barnehage, garderober, kantine og treningssenter.

Vi tar godt vare på pasientene og hverandre.
Velkommen til å søke stilling – vi ser fram til å få deg på laget.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Diakonhjemmet Sykehus
Kontaktperson
Navn: Haldor Valland
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 22 45 17 23
Arbeidssted
Diakonveien 12
0370 OSLO