Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Da er det kanskje hos oss du skal jobbe? Like viktig som stillingen er nemlig ønsket vårt om at du som lege skal kunne ha frihet. Reelle muligheter til å leve et fullgodt privatliv når du forlater legekontoret. Hvorfor? Fordi vi verdsetter tid som ressurs i vår kommune.

«En kommune som ser hæle menneskje»
Pernille Hagen, fastlege i Nord-Fron

Er det realistisk å kombinere fastlege med privatliv?
Absolutt. Hos oss kan du velge om du ønsker å bli ansatt som fastlønnet lege eller om du ønsker å jobbe som privatpraktiserende lege - du velger den løsningen som passer best for deg og din livssituasjon. Fortrinnsvis søker vi etter deg som ønsker å bo i nærområdet og jobbe på kontoret hver dag, men vi er og åpne for å se på løsninger knyttet til komprimert turnus (Nordsjøturnus). 

Hos oss starter en fersk ALIS-lege på 500 pasienter, og den jevne lege har lister fra 750 pasienter og oppover. Alle listene tilpasses individuelt – her kan du få tid til å leve! 

VI ønsker å finne best mulige individuelle løsninger så langt det lar seg gjøre – vi tilpasser arbeidssituasjon etter livssituasjonen til den enkelte lege. Vi streber etter kontinuitet hos fastlegene våre, derfor er vi over snittet opptatt av tilrettelegging.

Hvem jobber du med?
På legekontoret er det en fin blanding av unge leger og erfarne leger som alle er opptatt av å levere tjenester av høy standard, syv totalt. Leger som er oppriktig nysgjerrige på hvordan de kan gjøre arbeidsdagen bedre for seg selv og sine kolleger.

«Støtt flinke kollegae med ope dør»
Susanne, fastlege i Nord-Fon

Fagmiljøet, som drives av erfarne leger med lang fartstid og unge leger som tenker nytt med fokus på videreutvikling, kan du selv påvirke. Kanskje kan du bidra til at vi finner medisinsk utstyr som kan effektivisere hverdagen vår? Hvordan ser egentlig fremtidens legekontor ut i kommunen vår? Det vil vi gjerne at du er med på å definere.

Vi har et godt faglig drevet kontor og en absolutt styrke er våre erfarne helsesekretærer og sykepleire som legger til rette for en enklere hverdag.

«Støtt speinnandes, væt ælder kå dagen bringe»
Synnøve, helsesekretær i Nord-Fron

Hva med det praktiske?
Vi lyser ut et svangerskapsvikariat og to faste stillinger. Du må ha norsk autorisasjon og norske språkkunnskaper, LIS1-ventere kan også søke. Du får konkurransedyktig lønn etter lokal lønnsstige.

På legekontoret får du hjelp av fem helsesekretærer og sykepleiere. Vi har innført et nytt journalsystem, Web-Med, for å forenkle hverdagen i praksis. Kontoret er sentralt plassert på Vinstra med gåavstand til sentrum og butikker.

Vi er behjelpelige med å skaffe bolig, barnehageplass eller andre relevante praktiske utfordringer som kan dukke opp. Vi ønsker å legge til rette for en god start og et langsiktig opphold i kommunen vår.
 
Vi gleder oss til å møte deg! 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte leder Mariann Sortland, tlf 41435022 eller fastlege Susanne Høy tlf. 98066664
 
Forutsetninger / vilkår
Politiattest av nyere dato er et krav for stillingen.

Arbeidstakere i Nord-Fron kommune blir ansatt på de vilkårene som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og Hovedtariffavtalen, og det blir trukket 2 % av brutto lønn til pensjon.
Arbeidsplassene i Nord-Fron kommune skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile kommunens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller etnisk bakgrunn til å søke jobb hos oss.

Unntatt offentlighet må begrunnes
Nord- Fron kommune praktiserer meroffentlighet, jf. Offentleglova § 11.
Dette betyr at alle søkere oppføres på offentlig søkerliste. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak jf. Offentleglova § 25.

Søknaden sendes
Alle søknader på ledige stillinger skal sendes elektronisk via vårt søkesystem.
Kopi av attester og vitnemål blir etterspurt ved behov.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Nord-Fron kommune
Kontaktpersoner
Navn: Mariann Færøy Sortland
Tittel: Tjenestekeder
Telefon: 414 35 022
E-post: mariann.faroy.sortland@nord-fron.kommune.no
Navn: Susanne Høy
Tittel: Fastlege
Telefon: 980 66 664
Arbeidssted
,
2640 VINSTRA