Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Ledig fastlegehjemmel med 1300 listeplasser ved P7 legesenter AS i Moss sentrum
 
Om fastlegehjemmelen
P7 legesenter i Moss er et veldrevet 6-legesenter i sentrum av Moss med kort vei til togstasjon med flere tog fra Oslo. Det er gode parkeringsmuligheter. Senteret har store nyoppussete lokaler, og velutstyrt med blant annet spirometri, 24 timers blodtrykksmåler og EKG. Kontoret bruker PRIDOK journalsystem og har en stabil og erfaren medarbeiderstab. Legesenteret har fokus på godt arbeidsmiljø, der trivsel for alle står i fokus.
 
Den som tilsettes må akseptere legesenterets internavtale og selskapsavtale (aksjeselskap), og inngå avtale med avtroppende fastlege om overtagelse. Moss kommune tilbyr etableringstilskudd på 300 000kr og ALIS avtale for ikke spesialister.
 
Kvalifikasjoner 
Søker må være spesialist i allmennmedisin eller under slik spesialisering og gjennomført LIS1. Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt. 
 
Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i dag ikke aktuelt. Politiattest må fremlegges før avtaleinngåelse. Fastleger plikter å delta i felles legevakt for mosseregionen, lokalisert i Moss.
 
Søke på fastlegehjemmelen
Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 
 
Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
 
Søknadsfrist: 26.2.2024
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktpersoner
Navn: Kamran Butt
Tittel: Fastlege, spesialist i allmennmedisin
Telefon: 93871358
E-post: kb727@hotmail.com
Navn: John Ødegård
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 48996102
E-post: john.odegard@moss.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
P7 Legesenter
Prinsensgate 7
1530 MOSS
Søk på stillingen