Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Radiologisk avdeling Arendal har ledig fast 100% stilling for overlege i spesialiteten radiologi.

Radiologisk avdeling ved Sørlandet sykehus Arendal søker ny, kunnskapsrik kollega med bevart interesse for faget og som trives med et høyt arbeidstempo! 
Vi har et svært hyggelig arbeidsmiljø, og søker ny kollega som kan bidra positivt både faglig og kollegialt!  Vi er for tiden 20 leger ved avdelingen; 12 overleger og 8 LIS, med et stadig økende behov for flere radiologer.

Avdelingen har stor produksjon og utfører bred diagnostikk innenfor modalitetene CT, MR, UL og konvensjonell røntgen, i tillegg til generell intervensjon på gjennomlysningslab, UL og CT.  Vi tilstreber størst mulig grad av seksjonering i overlegegruppen, og dekker på daglig basis fagområder innenfor lunge, hjerte, urologi, gastro, gynekologi, muskel- og skjelett, barn, nevro/ØNH og generell onkologi.  Store deler av overlegegruppen inngår også i vaktsystem som generell bakvakt med hjemmevakt natt, med LIS tilstede på avdelingen 24/7.

Vårt fokus er en god arbeidsplass av høy faglig kvalitet og stor grad av delaktighet i faglig utvikling.  Individuelle tjenesteplaner tilbys der det er ønskelig, og kurs og kongresser innenfor relevante fagområder prioriteres høyt.

Arendal passer perfekt til deg som vil leve det gode liv ved siden å ha en interessant jobb med fantastiske kollegaer!  Her bor vi i sjønære omgivelser, sommeren er lang og du kan bruke båt til jobb året rundt om det er ønskelig. Byen byr på et yrende sommerliv med massevis av festivaler, Arendalsuka er en opplevelse i seg selv og byutviklingen er strålende!  Her kan man leve hverdagsliv i flotte omgivelser uten rushtrafikk og rekke å nyte morgenkaffen i kajakken til en magisk soloppgang i horisonten før arbeidsdagens start.  Hvis behovet for storbyimpulser melder seg, er det til stadighet kortere og bedre kjørevei inn til sentrale strøk på Østlandet, og flyplassene på Kjevik og Torp tar deg enkelt ut til Europa og resten av verden.

Vi håper at dette kan være noe for nettopp deg!  I tillegg til søknad og CV, ber vi alle søkere om å vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring, referanser og spesialistgodkjenning. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og til å fastsettelse av lønn.
Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Sørlandet sykehus HF ønsker at våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et opphold i arbeidslivet.

Sørlandet sykehus praktiserer meroffentlighet. Offentlig søkerliste vil inneholde navn på samtlige søkere. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25.

Kvalifikasjoner

  • Spesialist i radiologi
  • Det vil være behov for subspesialisert kompetanse innen flere fagfelt, bl.a. urologi, generell onkologi og intervensjon.
  • Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

  • Vi søker en positiv, motivert og engasjert kollega.
  • Stort faglig engasjement.
  • Gode samarbeidsevner.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Et godt fagmiljø med motiverte kollegaer.
  • Et godt tverrfaglig samarbeid med de kliniske avdelingene.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Sørlandet sykehus HF
Kontaktpersoner
Navn: Ønsker ikke kontakt m/annonseselgere
Navn: Kristine Hermansen Dahlslett
Tittel: Enhetsleder leger
Telefon: 37 01 41 81
Navn: Morten Opheim
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 950 64 165
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Radiologisk avdeling, Arendal
Sykehusveien 1
4838 ARENDAL
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Sørlandet sykehus HF er Agders største kompetansebedrift. Med over 7000 ansatte og et bredt spekter ...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image