Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Hudavdelingen har regionansvar for diagnostikk og behandling av dermatologiske og venerologiske pasienter i Helse Fonna området og er eneste klinikk med denne kompetansen i regionen, med ca 180.000 innbyggere. Hudavdelingen er en poliklinikk og består av 12 ansatte, derav 6 leger (4 overleger og 2 LIS). Poliklinikken har ca 20.000 konsultasjoner per år.

Vi har ledig fast 100 % stilling som LIS fra 01.04.2024

Du må
For å jobbe hos oss må du beherske norsk eller nordisk språk både muntlig og skriftlig. Du må ha en utpreget serviceinnstilling, positive holdninger og god evne til å skape et trivelig miljø. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingen krever en viss grad av selvstendighet, fleksibilitet, og god samarbeidsevne i et tverrfaglig team. Interesse i forskning er ønskelig. 

Vi tilbyr deg
Vi tilbyr lønn etter tariff i en utfordrende stilling ved et sykehus i utvikling. Sykehuset har gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger gjennom KLP.
 
Mangfoldserklæring
Vi ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi ønsker å legge til rette for inkluderende rekruttering.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Haugesund Sanitetsforening Revmatismesykehus AS
Kontaktperson
Navn: Holger Benthien
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 52 80 50 00
E-post: holger.benthien@hsr.as
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Karmsundgata 134
5528 HAUGESUND