Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Vi ser etter en ny kollega hos oss på Lillehammer og vi ønsker oss deg som har hjerte for hjerne! Hos oss er det ledig fast stilling for deg som er Lege i Spesialisering.

Lillehammer er slagsenter med overordnet fagansvar for slagbehandling i Innlandet og hovedsenter for nevrologi og klinisk nevrofysiologi i Sykehuset Innlandet. Her har vi egen poliklinikk, dagenhet, nevrofysiologisk seksjon og sengepost, der avdelingen har ansvaret for akuttbehandlingen for slagrammede.
På Elverum har vi poliklinikk, dagenhet, samt nevrofysiologisk enhet.

I 2021 mottok vi prisen for "Årets slagenhet"! 
Vi har et nedslagsfelt på ca. 338 000 innbyggere. Avdelingen har tosifret  antall overleger og leger i utdanningsstillinger, samt en selvstendig nevrofysiologisk seksjon med spesialister i kliniske nevrofysiologi. Avdelingen legger opp til god faglig tjeneste med deltagelse på kurs. Du vil derfor bli veldig godt tatt vare på, få god opplæring og ha store muligheter for personlig utvikling hos oss.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Vi trenger deg som er opptatt av kvalitet og har et brennende engasjement for god pasientbehandling. Hvis du har interesse for nevrologi og slagbehandling samt trives godt i et tverrfaglig team, er du den vi søker etter! Du må trives når det er travelt og ha motivasjon for å jobbe i en avdeling med varierte problemstillinger. Som eneste slagsenter i Innlandet, så har avdelingen akuttansvaret for slagbehandling. Her vil du bli en del av et arbeidsmiljø som samarbeider på tvers av av profesjoner og er opptatt av å gjøre hverandre gode. På vår avdeling er det en magisk stemning ! Vi liker å ha det godt på jobb, tar vare på hverandre og verdsetter det å kunne være sosiale - også på arenaer utenom jobb. Det er derfor viktig at også du verdsetter et godt arbeidsmiljø og ønsker å bidra til dette.

Er du klar for nye utfordringer?
Virker nevrologi som et interessant fagfelt, men du er usikker på om det kan være noe for deg? Vi har gjort det veldig enkelt: Til oss kan du komme på besøk og få et innblikk i hva vi jobber med og hvordan vi har det på avdelingen. Kontakt oss på telefonen for å gjøre en avtale
Velkommen til Norges største opplevelseseldorado, hvor hver dag er et eventyr! På vinteren byr Norges mest snøsikre områder på milevis med nypreparerte trikkeskinner og noen av Norges største og beste alpinsentre. Både sommer og høst byr regionen på flotte naturopplevelser med muligheter for sykling, vandring, ridning og rafting.

Se vår slagvideo her: https://vimeo.com/505569213 og følg oss gjerne på instagram: nevro_innlandet

Arbeidsoppgaver

  • Gjennomføre utredning, diagnostikk og behandling.
  • Motta veiledning fra overlegene og delta i avdelingens undervisningsprogram.
  •  Bidra til et godt og tverrfaglig samarbeid internt og eksternt.
  • LIS følger for tiden en 10-delt tjenesteplan med tilstedevakt.

Kvalifikasjoner

  • Søker må ha godkjent norsk autorisasjon som lege og tilfredsstille kravene til å starte et  spesialistutdanningsløp i Norge
  • Søker forutsettes å ha fullført LIS1-tjeneste
  • Søker må beherske et skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner
  • Strukturert, pålitelig og målbevisst
  • Gode faglige kvalifikasjoner og stor interesse for faget

Vi tilbyr

Etter søknadsfristens utløp vil offentlig søkerliste bli utarbeidet. Hvis søker har krysset av for ønske om ikke å fremkomme på offentlig søkerliste, vises det til offentliglova § 25, annet ledd. Helseforetaket vil gjøre en vurdering av om kriteriene for å bli unntatt fra søkerlista er oppfylt. Det gjøres oppmerksom på at en søknad kan bli offentlig selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søkeren vil i tilfelle bli varslet om dette.
Søkere til stillingen vil blir vurdert fortløpende

 
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Sykehuset Innlandet HF
Kontaktpersoner
Navn: Torleiv Svendsen
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 61272365
Navn: Anette Getz Bergmo
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 40246658
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
NEVROLOGI LEGER, Sykehuset Innlandet HF
Anders Sandvigs gate 17
2609 Lillehammer