Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Bli en av Bjønneslegene - få verdens beste kollegaer og gode utviklingsmuligheter!

Er du en allmennlege som liker folk og ønsker å jobbe i et inspirerende miljø? Da kan Bjønneslegene være stedet for deg!
 
Akkurat nå har vi en ledig fastlegehjemmel (900 pasienter) fra 1. mars 2024, i tillegg til to ledige 0-hjemler med tiltredelse etter avtale. 
 
Om oss: 
Vi er en stabil og engasjert gjeng med til sammen åtte fastleger, inkludert fire spesialister i allmennmedisin, hvorav en også er spesialist innen barne- og ungdomspsykiatri. To av legene driver med forskning i tillegg til fastlegepraksisen og en underviser på Campus Sør, som er UiOs desentraliserte legeutdanning på Sørlandet. I tillegg har vi student i praksis hvert semester. 
 
Bjønneslegene er velutstyrt, veldrevet og fremoverlent. Vi er Arendals eldste legesenter, og fyller 50 år i 2024. Denne arven er vi stolte av, samtidig som vi nå utvider legesenteret med flere leger i større og moderne lokaler. 
 
Legesenteret er samlokalisert med dyktige fysioterapeuter og kiropraktorer i tillegg til at vi har et treningssenter i samme bygning. Du finner oss rett ved siden av Norac Stadion, hvor Arendal Fotball spiller sine hjemmekamper, i gangavstand fra Arendal Sentrum, med gratis parkering rett utenfor døren.
 
Vi tror at et godt arbeidsmiljø fører til bedre pasientbehandling og legger vekt på fleksibilitet, lagånd, åpenhet og ærlighet når vi jobber sammen. 
 
Dette leter vi etter:
Vi ser etter en faglig dyktig lege som er fleksibel og vil være med å utvikle legesenteret videre. Du må gjerne ha erfaring fra drift av legesenter eller annen administrativ erfaring (fra jobb eller organisasjonsarbeid), men det er ikke et krav. 
 
Hvorfor velge Bjønneslegene:
Inspirerende miljø: Vi tilbyr en unik mulighet til å jobbe i et helsefellesskap som inkluderer fysioterapeuter, kiropraktorer og treningssenter, alt under ett tak. Dette gir muligheter for tverrfaglig samarbeid til pasientens beste.
Moderne fasiliteter: Nylig oppgraderte og velutstyrte lokaler gir en god atmosfære og støtter opp under god pasientflyt med flere behandlingsrom og oppdatert utstyr, deriblant ultralyd.
Stabile og støttende kollegaer: Vi har tradisjon for å støtte og veilede hverandre når vi trenger det. Dette fellesskapet vil du også kunne bli en del av. 
Forskningsmuligheter: Hvis du har interesse for medisinsk forskning, vil du finne kollegaer på samme kontor som kan guide deg i hvordan du går frem for å komme i gang, og du vil kunne få mulighet til å bli endel av det alllmennmedisinske forskningsmiljøet i Agder.
Ferie og fri: Å være en del av et så stort kollegium som vi er på Bjønneslegene gjør at det stort sett er enkelt å ordne ferie eller fri til kurs når du ønsker det. 
Beliggenhet: Bjønneslegene ligger nær Arendal sentrum, og med gratis parkering er det enkelt å komme til og fra jobb i Frolandsveien 6.
 
Bli en av Bjønneslegene og vær med å forme fremtidens allmennmedisin. Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til oss!

Arbeidsoppgaver
 • Allmennlegeoppgaver som fastlege med listeansvar
 • Deltagelse i legevakt kommer i tillegg.

Kvalifikasjoner
 • Lege med norsk autorisasjon og fullført LIS1/turnustjeneste.
 • Behersker norsk både muntlig og skriftlig.
 • At søker har erfaring fra allmennmedisin er en fordel, men ikke krav.
 • Det stilles krav om politiattest

Personlige egenskaper
 • Søker må ha gode samarbeidsevner, være strukturert og ansvarsbevisst
 • Evne til å arbeide effektivt, selvstendig og ha god formidlingsevne
 • Søkeren må være interessert i faget allmennmedisin og interessert i faglig oppdatering
 • Søker må være interessert i drift og utvikling av praksisen og legesenteret som helhet
 • Personlig egnethet tillegges betydelig vekt.
 • Personlig egnethet og godt norsk språk er avgjørende.

Vi tilbyr
En arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Arendal kommune
Kontaktperson
Navn: Anette Skarshaug Skeie
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 90128844
E-post: anette.skarshaug.skeie@arendal.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Frolandsveien 6
4847 ARENDAL