Ønsker du å jobbe med barn, ungdom og deres familier, bidra til bedret psykisk helse og gjøre en forskjell, så anbefales du å søke denne stillingen.
Ved BUPP Sarpsborg har vi ca. 22 behandlerstillinger totalt. Kollegene dine vil være psykologer, pedagoger, sosionomer eller tilsvarende og flere fra din egen faggruppe.
De fleste i de andre faggruppene har klinisk videreutdanning/spesialisering innen psykisk helsevernarbeid for barn og unge eller har påbegynt spesialiseringen.
Målgruppen for poliklinikken er barn og unge i alderen 0 -18 år ved inntak. De må være i behov av hjelp som ikke kommunen kan ivareta. De har enten en kjent psykisk lidelse eller står i fare for å utvikle dette. Vi arbeider i tverrfaglige basisteam og du vil alltid ha kompetente kolleger å samarbeide med. Hos oss starter alle utrednings- og behandlingsforløp med to behandlere og vi vurderer deretter videre behov.
For tiden arbeides det med å etablere et FACT-ung team i samarbeid med Sarpsborg kommune. 20 % av den ene stillingen er aktuell å knytte til dette teamet. Teamet er et samarbeidprosjekt mellom Avdeling for barne- og ungdomspsykiatri, BUPP Sarpsborg og Sarpsborg kommune, Team psykisk helse, barn og unge.
FACT-ung teamet består av ansatte fra både spesialisthelsetjeneste (BUP) og kommunehelsetjeneste. FACT-ung er en tverrfaglig, oppsøkende tjeneste som arbeider på de arenaene barn og unge oppholder seg. Målgruppen er barn og unge med, eller mistanke om alvorlige psykiske lidelser og deres familier. De må være i behov av langvarige, sammensatte og koordinerte tjenester og ha rett til helsehjelp både i spesialisthelsetjeneste og kommunehelsetjeneste.
Teamet arbeider på de arenaene der ungdommene deltar, eksempelvis hjem, skole, arbeid og aktivitet. Teamet samarbeider med familier, nettverk og andre instanser.
Ansatte i teamet skal understøtte den enkeltes mestrings- og bedringsprosess og i perioder tilby tett oppfølging for å forebygge kriser. Teamet skal bidra til å stabilisere en vanskelig situasjon for å opprettholde skolegang, aktivitet og arbeid. Teamet skal jobbe recoveryorientert med fokus på ungdommens ressurser, familie, sosiale relasjoner, skole, arbeid og aktivitet.
FACT-modellen krever et høyt kvalifisert team som kan dra nytte av hverandres kompetanse, erfaringer og arbeide aktivt og tett sammen. Teamet skal være tverrfaglig, bestående av overlege, psykologspesialist/psykolog, helse- og sosialfaglig høgskoleutdannet personell, erfaringskonsulent og evt. jobbspesialist.
FACT- ung skal gi fleksible tjenester innen ordinær arbeidstid på hverdager, med mulighet for å møte ungdommene og/eller pårørende og andre samarbeidspartnere utover kontortid og hverdager. Arbeidet er i hovedsak ambulant, for å kunne møte ungdommene på de arenaene de deltar.
Du som søker stillingen bør:
Etter helsepersonelloven § 20a er det krav om politiattest ved tilsetting.
I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV.
Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.