Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Brannstasjonen legesenter er et moderne, veldrevet legesenter i kort gåavstand til Grimstad sentrum. Legesenteret er nylig ombygget og står nå klar med nye, moderne og tilpassede lokaler for god og effektiv drift. Legesenteret er kommunalt drevet og har et særlig ansvar for beredskap på dagtid.

Vi er et kontor med en erfaren spesialist og fire ALIS som liker å samarbeide og holde seg faglig oppdaterte. Vi har «åpen dør» tanke på vårt kontor, slik at det er lett få hjelp til praktiske prosedyrer eller drøfting av utfordringer i hverdagen. Dette er et kontor hvor det er stort fokus på kollegialt samarbeid. Om du liker allmennmedisin, men synes det kan virke for ensomt, så er dette kontoret for deg. Vi ser nå etter en ny lege som vil være med å bidra både inn i det faglige, men og sosialt.
Det er gode muligheter for å utvikle seg her, vi har bl.annet vscan ( håndholdt ultralyd) som brukes flittig. På kontoret har vi ukentlig internundervisning om ulike tema, som oppdatering av retningslinjer eller samkjøring av praksis, i tillegg har vi hver måned faglunsj med hele kontoret. Det er fokus på arbeidsmiljø, og man har flere sammenkomster i året hvor hele kontoret møtes utenom jobb for å holde og videreutvikle det gode arbeidsmiljøet. 

Arbeidsoppgaver
  • Fastlegeoppgaver
  • Alle fastleger i Grimstad plikter å delta i den interkommunale Legevakten i Arendal, som er en veldrevet legevakt for ti samarbeidende kommuner. Legevakten ligger nå på Sørlandet Sykehus Arendal, men vil etter planen i løpet av året flytte inn i eget bygg sammen med Kommunal Øyeblikkelig Hjelp (tilsvarende KAD).

Kvalifikasjoner
  • Vi søker både leger i spesialisering og spesialister i allmennmedisin.
  • Gode språkkunnskaper i norsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper
For å kunne jobbe som lege må du være interessert i å hjelpe mennesker, og du må ha gode kommunikasjonsevner. Du må like å lese og lære nye ting for å holde deg oppdatert på medisinsk og teknologisk utvikling. En viktig egenskap for en lege, er evnen til å se hvert enkelt menneske bak symptomene. Som lege må du også kunne holde hodet kaldt i stressende situasjoner.
Vi tilbyr:
  • Fast lønn, med provisjonsbasert trinnvis insentivlønn fra 20 % til 40 %
  • Om du ikke er spesialist i allmennmedisin ansettes du i opplæringsstilling - ALIS - med praktisk og økonomisk bistand til gjennomføring av spesialiseringen. Vi kan også kombinere stillingen som fastlege med kommunelege, helsestasjonslege eller sykehjemslege
 
Send noen ord om deg selv og dine forventninger og ønsker, så etablerer vi kontakt og diskuterer oss frem til gode løsninger.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Grimstad kommune
Kontaktpersoner
Navn: Sølvi Kalseth
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: +4795175669
E-post: solvi.normm
Navn: Sølvi Kalseth
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: +4795175669
E-post: solvi.normann.kalseth@grimstad.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Brannstasjonen legesenter
Arendalsveien 32
4878 GRIMSTAD