Fire ord som kjennetegner Nordlandssykehuset Vesterålen: Samarbeid for pasientens beste
Det høres kanskje ut som en selvfølge. Men her på medisinsk avdeling har vi verken spisse albuer eller hierarki. Leger i spesialisering, overleger og sykepleiere samarbeider hver dag for pasientens beste og alle har fokus på godt arbeidsmiljø, kollegial støtte og kvalitet.
Nordlandssykehuset Vesterålen flyttet i mai 2014 inn i et helt nytt sykehus
Vi har nå et nytt og moderne lokalsykehus med generelle funksjoner innenfor akuttberedskap, indremedisin, kirurgi og føde. I tillegg har vi medisinske servicefunksjoner og pasienthotell.
Medisinsk avdeling i Vesterålen er organisert i klinikk sammen med avdelingene i Bodø og Lofoten. Avdelingen drifter poliklinikk, dagbehandling, kjemoterapienhet, dialyseenhet og sengepost med 25 senger inkl. slag og rehabilitering.
Legegruppen vår har behov for en ny kollega
Vi kan tilby et aktivt fagmiljø med daglig internundervisning og nær kontakt mellom spesialistene og utdanningskandidatene. Overlegene går i en vaktordning bak våre dyktige leger i spesialisering.
Leve og bo i Vesterålen:
«Vesterålen har alt man trenger og kan ønske seg både i arbeidstid og ikke minst på fritiden. Livet i nord er en herlig blanding av vill, vakker og storslått natur, et frisinnet og inkluderende folkeslag, fravær av rushtrafikk og storbylivets mas og stress. Jeg savner tidvis det urbane bylivet i Oslo, men det går fort over, når man ser ut vinduet enten hjemmefra eller på kontoret – til praktfulle fjelltopper som bader i sollyset man bare har her nord for polarsirkelen.
Flere av mine tilflyttende kolleger blir værende i Vesterålen, slik som jeg; selv om planen i utgangspunktet kanskje bare var å jobbe her i et år. Det er til og med de som velger å komme tilbake etter å ha flyttet sørpå igjen Det er veldig godt å være ansatt og tilflytter i Vesterålen. Arbeidsmiljøet på sykehuset i Stokmarknes er godt og vi har spennende og varierende arbeidsdager. Noen dager er roligere enn andre og som på andre steder har vi også hektiske perioder. Vi har gode kolleger og ledere som faglig utfordrer og løfter samtidig som man føler seg ivaretatt. Fritiden her i Vesterålen er preget et svært aktivt turnuslegemiljø som både er kulturinteresserte og friluftsmennesker. Vi kan gå majestetiske fjellturer rett etter jobb, eller drive med klatring, padle i kajakk, gå på konserter ved Hurtigrutens Hus eller på Sortland og teater, møtes for et treff hvor vi nyter reker og øl på den lokale puben Rødbrygga m.m. Det er kort oppsummert svært enkelt å leve det gode liv i Vesterålen. Kom selv – du vil raskt skjønne hva jeg mener.» sier Per Kristian Skorpen.
Ta kontakt med enhetsleder Julia Jørstad for en uformell prat om forhold knyttet til jobben og forhold knyttet til livet utenom jobb. Vi hører like gjerne fra deg som er LIS 2/3 og som nesten har fullført en spesialisering innen indremedisin som fra deg som har spesialistgodkjenning.
Du kan også søke direkte på stillingen så snart du er klar, vi behandler henvendelser fortløpende. Om du ønsker mindre stillingsprosent, skriver du bare dette i søknaden.
2 referanser må oppgis.