Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Ledig fastlegehjemmel. Du velger selv om du vil ha fast ansettelse eller jobber som selvstendig næringsdrivende med avtale med kommunen.

Legetjenesten i Ringebu kommune er samlet ved Ringebu helsesenter på Fåvang og det er kommunen som står ansvarlig for drift av legekontoret.  Vi har for tiden 6 fastleger, 1 turnuslege og 4,6 stillingshjemler for hjelpepersonell ved legekontoret. Listestørrelsen er på 700 pasienter for Ikke godkjente spesialister og 800 pasienter for godkjente spesialister i allmennmedisin.  Kommunen er tilknyttet Lillehammer interkommunale legevakt og har egen sykehjemslege.

Vi søker etter en lege med god faglig kompetanse og gode samarbeidsevner. Det legges stor vekt på personlig egnethet og gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig. Søker må ha førerkort klasse B.
 
Vi kan tilby:
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et faglig og godt arbeidsmiljø med stabile medarbeidere.
  • Mulighet til spesialisering
  • Konkurransedyktig lønn
 
Informasjon om stillingen kan gis av avdelingsleder Marit Listad tlf. 970 45 124 eller e-post marit.listad@ringebu.kommune.no. Kommuneoverlege Per Ove Hagestuen tlf.61283910 eller e-post per.ove.hagestuen@ringebu.kommune.no

Søknadsfrist: 29.09.2023
Søknaden merkes med saksnummer: 23/3987
Intervju starter i uke 40
 
Ufullstendige søknader vil bli returnert. Kun søknader som er lagt inn elektronisk eller utfylt på skjema vil bli vurdert. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å ikke bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varsla om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For yrker som krever det, må det foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse, jf. barnevernloven §6-10, opplæringsloven §10-9 og barnehageloven §20.

Du kan søke stillingen ved å gå inn på www.ringebu.kommune.no og klikke på fanen “Søknadssenter” og “Søknad på stilling” og logg inn med ID- porten.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Ringebu kommune
Kontaktpersoner
Navn: Marit Listad
Tittel: Advdelingsleder
Telefon: 970 45 124
E-post: marit.listad@ringebu.kommune.no
Navn: Per Ove Hagestuen
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 61 28 39 10
E-post: per.ove.hagestuen@ringebu.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Søknad
Søknad merkes: 23/3987
Arbeidssted
Trimvegen 1
2634 FÅVANG
Søk på stillingen