Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Topplederstilling for deg som vil være med å forme fremtidens spesialisthelsetjeneste

Som klinikksjef vil du bli en del av toppledergruppen, der du sammen med resten av foretaksledelsen, skal bidra til å løse vårt felles samfunnsoppdrag. Du vil rapportere til administrerende direktør.

Vi ser etter en synlig, trygg og handlekraftig klinikksjef som er opptatt av å skape resultater i samarbeid med andre. Du har høyere utdanning, relevant ledererfaring og det vil være en fordel om du har erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Du må ha høyt engasjement for medisinskfaglig utvikling og god forståelse for virksomhetsstyring, pasientsikkerhet, kvalitet- og forbedringsarbeid.

Du vil lede en stor og kompleks klinikk med dedikerte fagmiljøer og moderne operasjonsmetoder og med svært kompetente medarbeidere. Klinikk for kirurgi består av avdelingene; kirurgisk avdeling, ortopedisk avdeling, øre-nese-hals avdeling, øyeavdelingen, avdeling for anestesileger, operasjonsavdelingen Kalnes, operasjonsavdelingen Moss, intensivavdelingen og sterilforsyning.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Hans Petter Karlsen, tlf. 93425743 eller Bjarne Gundersen, tlf. 91827968, eventuelt med administrerende direktør i Sykehuset Østfold, Hege Gjessing, tlf. 45439229.

Frist for å søke stillingen er 25.09.2023.

Frem til søknadsfristens utløp vil søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Sykehuset Østfold HF er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Avdelingsleder
Arbeidsgiver
Sykehuset Østfold HF
Klinikk for kirurgi
Kontaktpersoner
Navn: Hans Petter Karlsen
Tittel: Seniorrådgiver, Habberstad
Telefon: +4793425743
E-post: hans.petter.karlsen@habberstad.no
Navn: Bjarne Gundersen
Tittel: Rekrutterer, Habberstad
Telefon: +4791827968
E-post: bjarne.gundersen@habberstad.no
Arbeidssted
Sykehuset Østfold Kalnes
Kalnesveien 300
1714 GRÅLUM