Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Revmatologisk avdeling ved Sykehuset Østfold, søker etter engasjert og faglig dyktig lege som ønsker seg spesialisering innen revmatologi. 

Avdelingen er en del av Sykehuset Østfold og lokalisert på Moss Sykehus. Arbeidstiden er primært på dagtid, med enkelte vakter som strekker seg til klokken 20. 

Vår avdeling er sammensatt av flere spesialiserte poliklinikker, inkludert dagpost, osteoporosepoliklinikk, ryggpoliklinikk og en dedikert revmatologisk poliklinikk. Dette gir deg en unik mulighet til å tilegne deg en bred og variert erfaring innenfor områdene revmatologi, rygg og osteoporose.

Vi ønsker å  legge til rette for gode utdanningsløp for den enkelte slik at man kan oppnå ønsket spesialitet. Som lege i spesialisering vil du få tett og god oppfølging av dedikert veileder og kollegiet for øvrig. Det er også gode muligheter for videre stilling som overlege etter endt spesialistutdanning hos oss.

Vi er stolte av vårt aktive og engasjerte fag- og forskningsmiljø ved avdelingen. Vårt tette samarbeid med forskningsavdelingen gir muligheten til å få innblikk i spennende forskningsprosjekter og bidra til fremgangen innen vårt fagfelt.
 

Arbeidsoppgaver

  • Poliklinisk pasientrettet arbeid
  • Delta i avdelingens vaktordning
  • Bidra i avdelingens internundervisning 

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege
  • Gjennomført og godkjent turnustjeneste/LIS1-tjeneste
  • Interesse for revmatologi 
  • Interesse for forskning  

Personlige egenskaper

  • Evne til å arbeide selvstendig og i tverrfaglig team
  • Gode samarbeidsevne i forhold til pasienter, kollegaer og andre samarbeidspartnere
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig 

Vi tilbyr

 

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Sykehuset Østfold HF
Kontaktperson
Navn: Kristian Kolstad Kjærnes
Tittel: Avdelingssjef
E-post: krkjae@so-hf.no
Arbeidssted
Revmatologisk avdeling
Peer Gynts vei 78
1535 Moss