Kort om arbeidsgiver
Diakonhjemmet Sykehus er lokalsykehus for 145 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for alderspsykiatri og eldre med brudd, og regionsykehusfunksjoner innen revmatologi.
Diakonhjemmet Sykehus er et ideelt diakonalt aksjeselskap eid av Diakonhjemmet Stiftelse. Se www.diakonhjemmetsykehus.no.
Diakonhjemmet Sykehus er et lokalsykehus for ca. 150 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for alderspsykiatri og eldre med brudd, og regionsykehusfunksjoner innen revmatologi og revmakirurgi. I 2022 ble REMEDY - Forskningssenter for behandling innenfor revmatologi og muskelskjelettsykdommer (www.remedy-senter.no) etablert på Diakonhjemmet Sykehus, i samarbeid med fire andre institusjoner. Senteret er støttet av Norges Forskningsråd og Olav Thon Stiftelsen. Målet med forskningssenteret er å bedre behandlingen til pasienter med revmatiske og muskelskjelettsykdommer ved å gjennomføre kliniske studier som har potensiale til å endre klinisk praksis.
Ved Diakonhjemmet sykehus er det ledig stilling som PhD-stipendiat i 50% stilling over 6 år. For stillingen kreves medisinsk embetseksamen. Det forutsettes at stipendiaten deltar i PhD-programmet ved Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo.
Stillingen som PhD-stipendiat vil bli tilknyttet forskningsprosjektet START (Early STratification of acute ARThritis). Dette er en longitudinell observasjonsstudie der en vil identifisere markører for å stratifisere pasienter med akutt artritt for å gi riktig diagnose og optimal behandling. I tillegg ønsker vi å identifisere markører for behandlingsrespons i pasientgruppen som utvikler revmatoid artritt. Ansettelsen er i en 50% stilling over 6 år.
Stipendiaten vil gå inn i en aktiv prosjektgruppe tett knyttet til det kliniske, revmatologiske miljøet i avdelingen. Den som tiltrer stillingen vil delta i ferdigstillelse av studieprotokollen, etablering av studien, studieorganisering, kvalitetssikring og analyser av data og publikasjon av resultater. Stipendiaten vil være tilknyttet et stort og aktivt forskningsmiljø i forskningssenteret REMEDY og i Enhet for klinisk forskning. Prosjektet innebærer også samarbeid med basalfaglige miljøer ved Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus.
Vi søker en PhD-stipendiat som:
- Viser motivasjon og engasjement
- Har vilje og evne til samarbeid og har gode kommunikasjonsferdigheter
- Tar ansvar, har stor arbeidskapasitet og kan jobbe selvstendig
- Er en dyktig nettverksbygger
- Har klinisk erfaring innen revmatologi
- Behersker norsk eller annet skandinavisk språk, og har gode engelskkunnskaper muntlig og skriftlig
Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.
Vi kan tilby:
- Spennende og varierte oppgaver
- Et hyggelig og dynamisk akademisk miljø
- Mulighet for forskningsopphold hos samarbeidende forskningsgrupper nasjonalt og internasjonalt
- Gode velferdsordninger
- Lønn som PhD-stipendiat: kr. 663 000 pr. år i 1/1 stilling.
- Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon.
- Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke.
Sykehuset ligger i nærheten av Majorstuen med alt av kollektiv- og servicetilbud.
På sykehuset er det kort vei til parkering, t-bane, barnehage, garderober, kantine og treningssenter.
Om rekrutteringen:
Ved bedømmelsen vil hovedvekten bli lagt på søkerens potensial som forsker slik dette framgår av søknaden og basert på relevant erfaring. I tillegg tas det hensyn til yrkeserfaring og annen virksomhet av betydning for gjennomføring av prosjektet, spesielt klinisk erfaring.
For å søke vennligst benytt Webcruiter.
Søknaden skal inneholde:
- Søknadsbrev og CV
- Eventuell publikasjonsliste
- Kontaktinformasjon til to referanser
De søkerne som vurderes å være best kvalifisert vil bli innkalt til intervju. Intervjuet skal ta sikte på å avklare personlig egnethet for stillingen, motivasjon og utviklingspotensialet for de ulike oppgavene som er tillagt stillingen. Inntrykk fra intervjuet vil i tillegg til den faglige vurderingen danne grunnlag for tilsetting i stillingen. Siden arbeidet med studien er tett knyttet opp til revmatologisk poliklinikk, Diakonhjemmet sykehus, vil det vektlegges om søker har klinisk tilknytning til avdelingen som LIS/overlege
Oppstart etter avtale
Vi tar godt vare på pasientene og hverandre.
Velkommen til å søke stilling – vi ser fram til å få deg på laget.