Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi er en hyggelig gjeng radiologer med stort faglig engasjement, og ulik faglig og kulturell bakgrunn. Vi er på utkikk etter radiologer som ønsker å bidra til å stabilisere det radiologiske miljøet i nord. Har du akkurat mottatt bekreftelse på fersk spesialitet, eller har du mange års erfaring? Hvis du er klar for å teste ut et nytt arbeidssted så ligger både Bodø, Lofoten og Vesterålen for dine føtter. Du kan bare velge hvor du vil. Ute på øyene er det en fordel at du kan jobbe selvstendig, men den digitale verden gjør at Bodø er et tastetrykk unna. Vi, som er her fra før, er generalister, men noen av oss har dypdykket litt lengre inn i ulike fagområder, og målet er å jobbe mer organrettet. 

Avdelingen er stor nok til å ha spesialiserte tjenester, men vi er små nok til at man som ansatt kan prøve ulike subspesialiseringer hvis det er ønskelig. Vi legger til rette for at de av våre ansatte, som ønsker det, gis mulighet til å utøve eller delta i forskning innenfor sine fagfelt. 

Vi jobber med kontinuerlig forbedring, holder personalet faglig oppdatert og utvikler utstyrsparken med ny teknologi. Pasientene skal være trygg på at vi leverer rett tjeneste til rett tid.

Ved Nordlandssykehuset jobber vi systematisk og målrettet på tvers av klinikkene for å trene på samhandling mellom profesjonene med pasienten i fokus. Bildediagnostisk avdeling er en viktig brikke i dette arbeidet. I 2019 og 2021 vant vi forbedringsprisen til Helse Nord for prosjektene Team Slagalarm (2019) og Optimalisering av stråledose for kontroll av hjertefunksjon (2021). Se også video om Team slagalarm her.

Arbeidsoppgaver

Som overlege hos oss har du en svært viktig funksjon som bidrar til at pasientene får en sikker og riktig diagnose.

 • Arbeidet består i beskrivelse og kontrasigenering av undersøkelsene innen alle modalitetene
 • Du vil ha oppfølging og veiledning av LIS. Du vil også være med på demonstrasjoner for klinikere, både i form av morgendemonstrasjoner og tverrfaglige møter. Vi er en avdeling med stort volum av undersøkelser med et bredt spekter av både undersøkelsestyper og patologi. Vi bidrar også i undervisningen av medisinstudenter fra Universitetet i Tromsø, som er ved Nordlandssykehuset 5. og 6. studieår.
 • Vi ønsker å jobbe mer organfokusert, og som overlege her vil man kunne jobbe med og utvikle områder der man har spesiell interesse. Les mer om oss her, og les hva en av våre egne LIS forteller om sin arbeidshverdag og vårt samarbeide.
 • Vi har et godt samarbeid med klinikerne på de ulike lokasjonene, og inviteres inn i ulike fagmøter og forskning. Vi veileder en fin gjeng med LIS, som bidrar godt inn i avdelingen.
 • Stillingen innebærer dagtidarbeid mandag til fredag, samt deltakelse i avdelingens bakvaktsjikt som for tiden deles av 6 overleger.
 • Det utføres et bredt spekter av undersøkelser i Nordlandssykehuset, med røntgen, ultralyd, CT og MR på alle tre lokasjonene, samt karintervensjon, nukleærmedisin og et brystdiagnostisk senter i Bodø. Avdelingen er langt fremme når det kommer til teknologi og utstyr. Ny og moderne maskinpark gir oss muligheten til avansert avbildning og diagnostisering innen blant annet nevrologi, kardiologi og onkologi.
 • Vi er en avdeling med stort volum av undersøkelser med et bredt spekter av både undersøkelsestyper og patologi.

Kvalifikasjoner

 • Du må ha norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning på tilsettingstidspunkt.
 • Du må beherske norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig, og ha gode kommunikasjonsevner.
 • Du må ha en faglig interesse og engasjement og ønske om å bidra inn i det sterke fagmiljøet vårt.

Personlige egenskaper

 • Samarbeidsorientert 
 • Faglig engasjert
 • Kvalitetsorientert
 • Stor arbeidskapasitet
 • Trives med veiledning
 • Fleksibel

Vi tilbyr

 • Gode muligheter for kompetanseutvikling og et aktivt forskningsmiljø. Les mer om vår kompetanseutvikling her
 • Spennende muligheter og utfordrende arbeidsoppgaver, som løses i samarbeid med gode kolleger
 • Et godt arbeidsmiljø med et høyt, faglig fokus
 • Boligstøtte
 • Fleksibilitet

Vi tilbyr lønn etter avtale,  gode pensjons og forsikringsordninger, kor, bedriftsidrettslag, hytter til utleie m.m. Les mer om dette her.

Følg oss gjerne på FacebookInstagram og se hva våre ansatte gjør på fritiden #NLSHfrititid. Bodø er en by med mange natur- og kulturopplevelser. Les mer om byen vår og livet her  på www.bodo.no. Hvis du ønsker kan vi være behjelpelig med bolig.

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Hans Kristian Bø
Tittel: Medisinskfaglig rådgiver
Telefon: +4799643356
E-post: Hans.Kristian.Bo@nordlandssykehuset.no
Navn: Jeanette Kjerpeseth
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 95232441
E-post: Jeanette.Kjerpeseth@nordlandssykehuset.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Diagnostisk klinikk - Nordlandssykehuset HF
Parkveien 95
8007 Bodø
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vi ligger litt nord for polarsirkelen på tre lokasjoner: Bodø, Lofoten og Vesterålen. Hos oss kan du...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image