Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Vi søker ny lege til vårt flotte legesenter.
Tinneberget legesenter i Notodden er et veldrevet kommunalt legesenter opprettet i 2015. Vi har 12 engasjerte leger knyttet til senteret og her vil du få mange gode kollegaer. Vi søker deg som har gode samarbeidsevner og som brenner for allmennmedisin!

Vi er opptatt av at våre leger skal trives og ønsker å levere tjenester av god kvalitet, slik at våre leger skal oppleve faglig utvikling og fleksibilitet. Her er det mulighet for både gode fastlønnsordninger og gunstige 8.2-avtaler for å etterkomme ønskene til den enkelte lege.
Vi tilbyr også mulighet for hjemmekontor enkelte dager for de som ønsker dette og pendlere kan ved behov benytte soverom på senteret.
Vi har overkommelige listelengder og fleksibilitet på konsultasjonslengder.
For de som ikke enda er spesialister i allmennmedisin tilbys det ALIS avtale med individuell veileder på kontoret. Det legges til rette for at våre ALIS skal kunne reise på kurs og fullføre utdanningsløpet på normert tid.

Hos oss er det mange dyktige medarbeidere, både helsesekretærer og sykepleiere. Flere med videreutdanning og våre fastleger har mulighet til å arbeide tverrfaglig med sårsykepleier, diabetessykepleier og AKS (avansert klinisk sykepleiere) som alle hører til vårt legesenter. Vi har godt med medisinsk utstyr, blant annet stasjonært og håndholdt ultralydapparat av meget god kvalitet.

Legesenteret har romslige lokaler og fine legekontorer. Senteret er lokalisert i samme lokaler som legevakten. Dette gir gode samarbeidsmuligheter på tvers når det er behov for dette. Legevakten er interkommunal og veldrevet. Legevaktene hos oss er populære og det er mulighet for å ha lav vaktbelastning for de som ønsker dette. De som ønsker flere vakter, kan naturligvis bytte til seg det.

Vi har et lokalsykehus 5 minutter unna legesenteret. Dette gir et godt tilbud til pasientene og våre fastleger samarbeider tett og godt med spesialisthelsetjenesten. Årlig arrangeres lokale emnekurs for fastleger i regi vårt lokalsykehus. Dette er en fin anledning til å bli kjent på tvers av tjenestene.

Notodden er en sjarmerende småby som ligger idyllisk til ved Heddalsvannet, i enden av Telemarkskanalens østre løp. Notodden har et næringsliv i sterk vekst og er et attraktivt sted å bo og oppholde seg.

Legger til denne i annonsen: Notodden kommune - Vi er skaperkraft! - YouTube

Ta også gjerne et kikk på:
https://www.notodden.no/
https://www.visittelemark.no/notodden
 
Arbeidsoppgaver:
  • Fastlegepraksis etter regelverk. Driftsform etter avtale.
  • Deltakelse i interkommunal legevakt.

Kvalifikasjoner:
  • Offentlig godkjent lege med norsk autorisasjon
  • Fullført LIS1
  • Fordel med erfaring fra primærhelsetjenesten men ikke absolutt krav
  • Personlige egenskaper vil vektlegges i vurderingen av søkere
Har du spørsmål, ring gjerne leder ved legesenteret Jeanette Ingebrigtsen eller kommuneoverlege Lars Erik Brunæs for en uforpliktende prat.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Notodden kommune
Kontaktpersoner
Navn: Jeanette Ingebrigtsen
Tittel: Virksomhetsleder
Telefon: +47 93223091
E-post: jeanette.ingebrigtsen@notodden.kommune.no
Navn: Lars Erik Aaker Brunæs
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: +47 97041785
E-post: Lars.Erik.Aaker.Brunaes@notodden.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Tinneberget Legesenter
Tinnegrendvegen
3683 NOTODDEN
Søk på stillingen