Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Moss kommune har
Ledig fastlegevikariat 100%  fom 9.10.2023 14.5.2024
 
Om vikariatet
Moss kommune søker etter en vikar for selvstendig næringsdrivende fastlege i Moss. Listelengde på 900 pasienter og er lokalisert til legesenteret P7-legene (tidl. Ditt legesenter), et seks-legesenter midt i sentrum av Moss. Det er kort avstand til tog og bussforbindelse, og god tilgang til parkering. Legesenteret er velutstyrt med EKG, 24 timers BT og spirometri. To av legene er spesialister i allmennmedisin. Stabile og flinke helsesekretærer. Legesenteret har et godt arbeidsmiljø for alle, der trivsel er i fokus.
 
Det er ingen kommunal bistilling tilknyttet hjemmelen. Fastleger plikter å delta i felles legevakt (6 vakter per halvår) for mosseregionen, lokalisert i Moss .
 
Moss kommune kan tilby tilrettelagt ALIS-løp og tilskudd ved vikariater over 3 måneder. Vikar må inngå avtale med hjemmelsinnehaver (for tiden Moss kommune) og akseptere legesenterets internavtaler.
 
Kvalifikasjoner 
Søker må ha gjennomført LIS 1 og bør ha erfaring fra allmennpraksis. Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt. 
 
Søke på fastlegehjemmelen
Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 

Politiattest må fremlegges før avtaleinngåelse.
 
Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktpersoner
Navn: Sinober Ajaib
Tittel: Lege
Telefon: 48 39 47 67
E-post: sinober@hotmail.com
Navn: John Ødegård
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 69248000
E-post: john.odegard@moss.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
P7 Legene (tidl. Ditt legesenter)
Prinsensgate 7
1530 MOSS