Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Hvorfor jobbe i Vestre Viken?

Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det! 
Som medarbeider i Vestre Viken blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. 


Om oss:

Barne- og ungdomsavdelingen ved Drammen sykehus er en av landets største barneavdelinger, og tar i mot barnepasienter fra 4 sykehus i Vestre Viken. Vestre Viken har et befolkningsgrunnlag på omtrent 500.000 pasienter og ca. 5000 fødsler per år. Barne- og ungdomsavdelingen har behandlingsansvar for barn bosatt i Asker, Bærum, store deler av Viken og deler av Innlandet og Vestfold og Telemark. Drammen sykehus har en sentral beliggenhet med enkel tilgang til kollektivtransport og ca. 40 minutters kjøring fra Oslo.

Vi har ledig fast stilling for overlege innen Barnesykdommer, generell pediatri.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

Fast stilling som barnemedisinsk overlege, med spisskompetanse og erfaring innen barnenevrologisk felt. Stillingen er knyttet til barnehabiliteringen i 80% stillingsbrøk og 20% stillingsbrøk barnepoliklinikken. Overlege ved habiliteringssenteret er del av et bredt tverrfaglig fagmiljø, samlokalisert med voksenhabiliteringen. Vi har 2,6 overlegestillinger knyttet til barnehabiliteringen, i tillegg til at LIS er i halvårlige rotasjoner knyttet til seksjonen. Målgruppen pasienter har medfødt og tidlig ervervet nevrologisk funksjonsnedsettelse, som gir omfattende  og sammensatte vansker. Vi har oppmøte poliklinikk, ambulante vurderinger, tillegg til utbredt bruk av videokonsultasjoner. Det forventes bidrag inn i kurs og fagutviklingsarbeid. Vi har etablert samhandling og fagsamarbeid med barneavdelingen, barneortopedisk seksjon og alle 22 kommuner i opptaksområdet.

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege
  • Kan gjøre deg forstått på norsk eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.

Personlige egenskaper

Personlig egnethet og motivasjon for å jobbe med pediatriske problemstillinger med hovedfokus på neurologi vektlegges ved tilsettingen.

Vi tilbyr

  • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland
  • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger
  • Barne- og ungdomsavdelingen har et godt sosialt og faglig miljø på tvers av profesjoner, med alle subspesialiteter representert

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035  

Avdelingsoverlege er nærmeste leder, og kan kontaktes vedrørende spørsmål knyttet til stillingen. Vi ber om at søknad sendes elektronisk.

I henhold til helsepersonellovens § 20 a, skal det fremlegges politiattest før tiltredelse i stillingen.

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktpersoner
Navn: Anders Morken
Tittel: Avdelingsoverlege
Navn: Elisabeth Weatherup
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 41425042
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Barne- og ungdomsavdeling, Drammen sykehus
Dronninggata 28
3004 Drammen
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image