Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Fra høsten ser vi etter en ny kollega hos oss på Lillehammer og da ønsker vi deg som har hjerte for hjerne! Hos oss er det ledig et ett års vikariat for deg som er Lege i Spesialisering.

Lillehammer er slagsenter med overordnet fagansvar for slagbehandling i Innlandet og hovedsenter for nevrologi og klinisk nevrofysiologi i Sykehuset Innlandet. Her har vi egen poliklinikk, nevrofysiologisk seksjon, dagenhet og sengepost, der avdelingen har ansvaret for akuttbehandlingen for slagrammede. I 2021 mottok vi prisen for "Årets slagenhet"! Vi har et nedslagsfelt på ca. 400 000 innbyggere.

Nevrologisk avdeling har 25 legestillinger, 15 overleger og 10 LIS, samt en selvstendig nevrofysiologisk seksjon med spesialister i kliniske nevrofysiologi. Avdelingen legger opp til god faglig tjeneste med deltagelse på kurs. Du vil derfor bli veldig godt tatt vare på, få god opplæring og ha store muligheter for personlig utvikling hos oss. Vårt vaktsystem er “to-sjiktet”, med LIS i forvakt og overlege i bakvakt. De vanligste nevrologiske problemstillinger på vakt er; hjerneslag/Tia, anfall/Epilepsi, akutte ryggsmerter/isjas, akutt hodepine og MS-attakk.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Vi trenger deg som er opptatt av kvalitet og har et brennende engasjement for god pasientbehandling. Hvis du har interesse for nevrologi og slagbehandling samt trives godt i et tverrfaglig team, er du den vi søker etter! Du må trives når det er travelt og ha motivasjon for å jobbe i en avdeling med varierte problemstillinger. Som eneste slagsenter i Innlandet, så har avdelingen akuttansvaret for slagbehandling. Her vil du bli en del av et arbeidsmiljø som samarbeider på tvers av av profesjoner og er opptatt av å gjøre hverandre gode. På vår avdeling er det en magisk stemning ! Vi liker å ha det godt på jobb, tar vare på hverandre og verdsetter det å kunne være sosiale - også på arenaer utenom jobb. Det er derfor viktig at også du verdsetter et godt arbeidsmiljø og ønsker å bidra til dette.

Er du klar for nye utfordringer?
Virker nevrologi som et interessant fagfelt, men du er usikker på om det kan være noe for deg? Vi har gjort det veldig enkelt: Til oss kan du komme på besøk og få et innblikk i hva vi jobber med og hvordan vi har det på avdelingen. Kontakt oss på telefonen for å gjøre en avtale
Velkommen til Norges største opplevelseseldorado, hvor hver dag er et eventyr! På vinteren byr Norges mest snøsikre områder på milevis med nypreparerte trikkeskinner og noen av Norges største og beste alpinsentre. Både sommer og høst byr regionen på flotte naturopplevelser med muligheter for sykling, vandring, ridning og rafting.

Se vår slagvideo her: https://vimeo.com/505569213 og følg oss gjerne på instagram: nevro_lillehammer_nsf

Arbeidsoppgaver

* Gjennomføre utredning, diagnostikk og behandling.
* Motta veiledning fra overlegene og delta i avdelingens undervisningsprogram.
* Bidra til et godt og tverrfaglig samarbeid internt og eksternt.
* LIS følger for tiden en 10-delt tjenesteplan med tilstedevakt.

Kvalifikasjoner

* Søker må ha godkjent norsk autorisasjon som lege og tilfredsstille kravene til å starte et  spesialistutdanningsløp i Norge
* Søker forutsettes å ha fullført LIS1-tjeneste
* Søker må beherske et skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

* Gode kommunikasjons og samarbeidsevner
* Strukturert, pålitelig og målbevisst
* Gode faglige kvalifikasjoner og stor interesse for faget

Vi tilbyr

* Vi tilbyr et svært godt og tverrfaglig arbeidsmiljø, med høy kompetanse.
* Pliktig medlemskap i god pensjonsordning gjennom KLP.
* Bedriftsidrettslag med stort og variert tilbud.
* Lillehammer er en by hvor det er gode muligheter for å kombinere spennende jobber med en aktiv fritid; https://www.lillehammer.com/
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Sykehuset Innlandet HF
Kontaktpersoner
Navn: Torleiv Svendsen
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 95270039
Navn: Anette Getz Bergmo
Tittel: Avdelingssjef
Arbeidssted
LHM NEVROLOGI LEGER, Sykehuset Innlandet HF
Anders Sandvigs gate 17
2609 Lillehammer