Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Vi har ledige vikariater som LIS i nevrologi med oppstart i september/oktober 23.

Kunne du tenke deg å prøve deg innen nevrologi? Eller har du allerede jobbet med nevrologi og ønsker å
fortsette med dette spennende fagfeltet? Vi ønsker deg velkommen som kollega
hos oss her ved nevrologisk avdeling i Bodø!
Nevrologisk avdeling ved Nordlandssykehuset er en av to nevrologiske sengeposter i Nord-Norge. Vi har en sengepost med 18
senger, inkludert slagenhet og 3 intermediærsenger. Vår slagenhet ble i 2021
kåret til årets slagenhet i Norge. Vi har også en dagenhet med dyktige
fagsykepleiere innen MS, Parkinsons sykdom, epilepsi og ALS, egen klinisk
nevrofysiologisk lab og stor nevrologisk poliklinikk. Her driver vi utredning
og behandling av alle typer nevrologiske sykdommer. Vi samarbeider tett med
blant annet radiologer, nevrokirurger og intensivavdeling. Vi har et ungt
og hyggelig arbeidsmiljø, og en aktiv forskningsgruppe.

Vi har flere ledige vikariater, varighet fra 6 til 12 måneder, med mulighet til forlengelse. Det er mulig
å søke fast stilling og utdanningsløp i nevrologi hvis du ønsker det.

Det er ønskelig at søkeren er ferdig LIS1, men alle søknader blir vurdert.Arbeidsoppgaver

Som LIS i nevrologi hos oss vil du få god innsikt i nevrologi som fag. Vi har 10 LIS-stillinger som rullerer mellom slagenhet, enhet for generell nevrologi og nevrologisk dagpost. Her vil du være med på å ta imot, utrede og behandle et bredt utvalg av nevrologiske problemstillinger. Du vil også være en del av et vaktteam som tar imot ø-hjelps pasienter med blant annet hjerneslag, kramper, lammelser og hodepine. Vi har teammottak av hjerneslag og deltar også i medisinske mottaksteam ved behov. Vi har ti overleger ved avdelingen som er medisinsk ansvarlige for aktiviteten, og som vil bidra med god opplæring, veiledning og supervisjon. 
Etter hvert vil du kunne ha selvstendig poliklinikk. Faglig fordypning inngår i turnusplanen. 


Nevrologisk avdeling i Bodø er godkjent utdanningsinstitusjon innen nevrologi, og det legges til rette for gjennomføring av læringsaktiviteter og obligatoriske kurs. Nordlandssykehuset har et aktivt forskningsmiljø, og det legges til rette dersom en ønsker å kombinere LIS-stilling med forskning

Kvalifikasjoner

Du må ha godkjent utdanning innen medisin og norsk legelisens. Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig. Det er flott om du har erfaring fra somatikk eller nevrologi fra før, men det er ikke nødvendig. Vi vil sørge for at du får den opplæringen du trenger. Vi er alle avhengige av å jobbe godt tverrfaglig og verdsetter gode samarbeidsevner, men du må også like å jobbe selvstendig. 
Det er en stor fordel å kjenne til DIPS. Søker må kunne levere vandelsattest etter helsepersonelllovens §20

Personlige egenskaper

Vi søker en positiv og omgjengelig kollega som ønsker å lære og utvikle seg innenfor et spennende fagfelt. Gode kommunikasjonsevner blir verdsatt, både ovenfor pasienter og kollegaer. Vi er alle avhengige av å jobbe godt tverrfaglig og verdsetter gode samarbeidsevner, men du må også like å jobbe selvstendig. Personlig egnethet vil bli vektlagt.Vi tilbyr

Vi kan garantere en spennende arbeidsdag med varierte oppgaver. Du vil bli en del av et trivelig og støttende arbeidsmiljø, der også livet utenfor arbeid verdsettes. Vi vil sørge for god opplæring og utviklingsmuligheter. Du vil oppleve mange flotte pasientmøter. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og skape en positiv og hyggelig arbeidsplass. 

Avdelingen er godkjent for spesialistutdanning i nevrologi. Hvis du bestemmer deg for å bli spesialist i nevrologi, kan du gjøre nesten hele tjenesten hos oss. Du trenger da bare 6 måneder på en nevrokirurgisk avdeling for å oppfylle alle læringskrav i det nye utdanningsløpet. 
Hvis du er interessert i forskning, har vi også et aktivt forskningsmiljø med mulighet for deltakelse i spennende kliniske forskningsprosjekter. 

Byen og foretaket vårt

Bodø har en unik natur og et rikt kulturliv. Det er en liten, stor by med nærhet til det meste. Det er kort vei fra jobb til fjell, hav, kjøpesentre, sandstrender, konsertlokaler, klatrehall og flyplass. Bodø er et godt sted å vokse opp, med gode skoler, barnehager og et variert aktivitetstilbud for små og store barn. Og så har vi selvsagt Norges beste fotballag.

Bodø er europeisk kulturhovedstad i 2024 og har et flunkende nytt kulturhus med et variert tilbud. Hver sommer arrangeres Parkenfestivalen, landets kanskje beste musikkfestival. Se video NyeBodø og VisitBodø for mer informasjon om byen og regionen.

Nordlandssykehuset er Nord-Norges nest største helseforetak med tjenestetilbud som et tradisjonelt sentralsykehus. Her har vi både lokale, fylkesdekkende og landsdekkende funksjoner. Les mer om livet i Nordlandssykehuset.

Velkommen som søker. Vi ser frem til å ta deg som kollega!

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Nordlandssykehuset HF
Kontaktpersoner
Navn: Svetlana Rasic
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 90224798
E-post: Svetlana.Rasic@nlsh.no
Navn: Hilde Karen Ofte
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 90644756
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Medisinsk klinikk, Nevrologisk avdeling 
Parkveien 95
8007 Bodø
Mer om arbeidsgiver

Vi ligger litt nord for polarsirkelen på tre lokasjoner: Bodø, Lofoten og Vesterålen. Hos oss kan du...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image