Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Bydelen med vel 50 000 innbyggere er lokalisert rundt idylliske Østensjøvannet, omgitt av Østmarka, har 40 fastlegeavtaler og 3 LIS 1 fordelt på 12 legesentre.

Bydelen lyser nå ut en 0-hjemmel ved Utmarkveien Legekontor. Oppstart 01.01.2024.

Utmarkveien Legekontor er lokalisert sentralt på Bøler, Utmarkveien 2, i underetasjen til Utmarkveien omsorg+ og nærmiljøsenter. Det er enkel adkomst for pasienter med bussholdeplass og T-banestopp i umiddelbar nærhet. Senteret ligger vis-a-vis Bøler senter, med god parkeringsmulighet på senterets parkeringsplass. Adkomsten til kontoret er tilrettelagt funksjonshemmede.

Kontoret består pr i dag av 2 erfarne fastleger og 2 dyktige og erfarne helsesekretærer i 100% stilling. Legene har begge listestørrelse på 1100 pasienter. Legekontoret er organisert som DA og benytter Pridok journalsystem.

Vi har et godt arbeidsmiljø preget av svært god trivsel, kollegialitet og godt samarbeid. Dette bidrar til at vi kan tilby våre pasienter tjenester av høy faglig standard.
Kontorets lokaler er nye og praktiske, med tre romslige legekontorer. Venterommet er felles med psykolog og fotterapeut på huset. Laboratoriet er velutstyrt.

Betingelser for inntreden i legesenteret må avtales med nåværende praksisinnehavere i tråd med sentrale avtaler. Ny lege må tiltre legekontorets samarbeidsavtale. I tråd med bestemmelsene i Helsepersonelloven §20a første ledd stilles det krav om politiattest ikke eldre enn 3 måneder før tiltredelse.

Kun elektroniske søknader via Webcruiter vil bli vurdert. Oppgi gjerne referanser som kan kontaktes etter nærmere avtale med søker. Attester og vitnemål tas med til intervju.

Søknadsfrist 1. september.

Arbeidsoppgaver
 • Generelle allmennmedisinske oppgaver
 •  Offentlige allmennmedisinske legeoppgaver ved helsestasjon skolehelsetjeneste eller legearbeid for prioriterte pasientgrupper må påregnes inntil 7,5 t/uke
 • Deltakelse i legevaktsarbeid
 • Ansvarsoppgaver for senterets drift fordeles mellom legene

Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon uten begrensning. Gjennomført turnustjeneste eller tilsvarende
 • Spesialist i allmennmedisin eller påbegynt spesialisering. Søkere som ikke er spesialist i allmennmedisin må forplikte seg til å gjennomføre spesialiseringen etter egen avtale med bydelen
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper
 • Gode samarbeidsevner med fokus på samhandling
 • Høy faglig kompetanse
 • Høy motivasjon og engasjement
 • Personlig egnethet vektlegges
 • Det er ønskelig at kandidaten har interesse for å samarbeide med bydelen i ulike prosjekter og samfunnsmedisinsk planarbeid

Vi tilbyr
 • Fastlegehjemmel i etablert, ryddig praksis med svært godt arbeidsmiljø.
 • Vår visjon: Bydel Østensjø – et godt sted å bo, hele livet
 • Bydel Østensjø ligger sør øst i Oslo, og grenser til Østmarka med turveier, badevann og lysløyper, som gir mange muligheter for tur- og friluftsliv, sommer og vinter. Bydel Østensjø skal tilby sine 50 000 innbyggere fleksible og kvalitativt gode tjenester i samsvar med deres behov, innenfor bydelens ansvarsområder. Samskaping og innbyggerinvolvering benyttes som metoder for å tilby innbyggerne tilpassede tjenester. Les mer om bydelen her: www.bydel-ostensjo.oslo.kommune.no og www.facebook.com/bydelostensjo.
 • Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. I henhold til offentlighetsloven kan søkere føres opp på offentlig søkerliste selv om det er anmodet om anonymitet.
 
Kontakt info:
Anne Cathrine Sundseth. tlf: 92254139. e-post:post@utmarkveienlegekontor.no
Gisle Schmidt, gisle.schmidt@bos.oslo.kommune.no, tlf. 90678280
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Oslo kommune, Bydel Østensjø
Kontaktpersoner
Navn: Anne Cathrine Sundseth
Tittel: Fastlege
Telefon: 92254139
E-post: post@utmarkveienlegekontor.no
Navn: Gisle Schmidt
Tittel: Fungerende Bydelsoverlege
Telefon: 21802180
E-post: gisle.schmidt@bos.oslo.kommune.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Utmarkveien 2,
0689 OSLO