Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Vi er i stadig vekst og ser etter deg med interesse for arbeids medisin og godt arbeidsmiljø i vår moderne klinikk i Barcode.
 
Medco dinHMS er registrert utdanningsvirksomhet og tilbyr LIS3 i arbeidsmedisin og tilrettelegger for individuell veiledning, gruppeveiledning, institusjonsår og nødvendige kurs i henhold til både gammel og ny ordning. Per nå har vi over 10 LIS3 leger hos oss og spesialist i arbeidsmedisin Helle Marie Bartos er internveileder. 
 
Medco dinHMS er den største bedriftshelsetjenesten som både eies og ledes fra Norge, det betyr korte beslutningsveier og god ivaretakelse av ansatte. Vi er over 150 ansatte fra Hammerfest i Nord til Mandal i Sør og arbeider tverrfaglig.
 
Arbeidstid er kl. 08.00-15.30, mandag til fredag. Vi tilbyr fast jobb i full stilling, men redusert stilling kan også vurderes.
 
Vi søker deg som er arbeidsom, positiv og selvgående. Struktur og systematikk er en selvfølge, positiv holdning overfor kollegaer og kunder likeså. Det er også mulig å få reise offshore.

Passer du inn i vår visjon som er: Sammen skaper vi arbeidsglede, håper vi at du sender oss en kortfattet søknad med CV. Søknadsfristen er snarest, senest 22. juni.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Bedriftslege
Arbeidsgiver
Medco dinHMS Oslo
Kontaktperson
Navn: Jostein Blikås
E-post: jostein.blikas@medco-dinhms.no
Arbeidssted
Dronning Eufemias gate 16
0191 OSLO
Søk på stillingen