Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver
Vil du bli fastlege i Sunndal?

Vi ønsker tidlig dialog sånn at vi sammen kan se på mulighetene som finnes for deg. Vi har både kommunal sykeordning og vi gir praksiskompensasjon for nødvendig etterutdanning og beredskapsøvelser. Høres dette spennende ut? ikke nøl med å ta kontakt.

Vi har en ledig fastlegehjemmel ved Sunndal legesenter. Sunndal legesenter ligger sentralt plassert i sentrum av Sunndal, en middels stor kommune på indre Nordmøre. Legesenteret er godt etablert og veldrevet. Legesenteret har 3 privat næringsdrivende fastleger, 1 kommunalt ansatt lege i spesialisering i allmennmedisin (ALIS), 1 lege i spesialisering (LIS1), bioingeniør, helsesekretær og hjelpepleier. Disse utgjør et faglig og sosialt godt arbeidsmiljø.

Sunndal kommune ved helsesjef Britt Iren Bæverfjord, ønsker å komme i tidlig dialog med interessert søker, sånn at vi sammen kan se på mulighetene som finnes for den enkelte søker.

Sunndal kommune har til sammen to legesenter med totalt seks fastlegehjemler og to LIS1 leger.  Sunndal kommune deltar i et legevaktsamarbeid med Molde kommune som vertskommune.

Vi ber om at søkere benytter vårt elektroniske søknadsskjema som du finner på vår hjemmeside. Vennligst fyll ut søknaden så fullstendig som mulig. Attester og vitnemål tas med på forespørsel.
HPR-nummer og minimum tre referansepersoner oppgis i søknaden.
Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Sunndal kommune
Helsetjenesten
Kontaktpersoner
Navn: Britt Iren Bæverfjord
Tittel: Helsesjef
Telefon: 95081824
E-post: britt.iren.beverfjord@sunndal.kommune.no
Navn: Stefan Sass
Tittel: daglig leder Sunndal legesenter
Telefon: 41283083
E-post: stefan.sass.sls@gmail.com
Søknad
Søknad merkes: Fastlege
Last ned søknadsblankett

Arbeidssted
Sunndal legesenter
Mongstugata 5
6600 SUNNDALSØRASunndalsøra
Søk på stillingen