Kort om arbeidsgiver
Statsforvalteren er Kongens og Regjeringens fremste representant i fylkene. Vi har ansvar for å informere om statlig politikk og sette handlingsplaner ut i livet. Vi skal sørge at tiltak blir best mulig lokalt tilpasset og kommer innbyggerne til gode. Vi har oppgaver på mange felt: Tilsyn med kommunenes økonomi og forvaltning, sosialfaglige saker, helse, utdanning, barnevern, samfunnssikkerhet og beredskap, landbruk, reindrift og miljø.
Statsforvalteren i Troms og Finnmark har rundt 240 ansatte og er organisert i syv avdelinger, en stab og en kommunikasjonsenhet. Hovedsetet er i Vadsø. Vi har også kontorer i Tromsø, Kautokeino, Karasjok og Andselv. I tillegg har vi personalansvar for tolv nasjonalparkforvaltere som har kontorer nær nasjonalparkene.
Statsforvalteren i Troms og Finnmark er det største embetet i landet når det gjelder areal. Vi jobber med et område som er to ganger så stort som Nordland fylke. Troms og Finnmark har grenser til tre land - Finland, Russland og Sverige. Dette er noen av grunnene til at det er spennende å jobbe her lengst nord.
Vi ønsker mangfold
Vi mener at mangfold er en styrke på arbeidsplassen vår og vi er opptatt av inkludering. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver hos oss for å bidra til at vi kan løse oppgavene våre på en enda bedre måte. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss.
Vi søker etter dyktig allmennlege med interesse for å veilede leger i LIS1-tjeneste i kommunehelsetjenesten.
Om stillingen/arbeidsoppgaver
Er du allmennlege og har lyst på bistilling som veileder for LIS1-legene i kommunene våre?
Statsforvalteren i Troms og Finnmark har ledig en 20 % bistilling for en allmennlege som er interessert i å veilede leger i LIS1-tjeneste i kommunehelsetjenesten.
Som LIS1-veileder inngår du i et team som sørger for å planlegge, organisere og gjennomføre kurs og veiledningsgrupper for LIS1-legene.
Hos Statsforvalteren i Troms og Finnmark har vi til sammen syv leger som har bistillinger som veiledere for LIS1.
Veiledningen består hovedsakelig av flere veiledningssamlinger og kurs i akuttmedisin som gjennomføres hvert halvår. I tillegg til kurs og veiledningsgrupper, skal du som LIS1-veileder veilede LIS1-legene ved behov.
Jobben gir mulighet for å dele egne erfaringer og å bidra til å rekruttere og bygge opp leger i vår region.
Veiledningssamlingene gjennomføres per i dag i Vadsø eller andre steder i fylket.
Kvalifikasjonskrav
For å trives som LIS1-veileder, bør du like å veilede og dele av egne erfaringer. Du er fleksibel og liker å samarbeide med andre.
For å bli vurdert for stillingen, må du
- ha autorisasjon som lege
- ha erfaring fra allmennmedisin
- beherske norsk språk godt muntlig og skriftlig
Vi ønsker i tillegg at du
- jobber som fastlege
- er godkjent spesialist i allmennmedisin eller er i utdanningsløp for spesialisering
- har godkjent veilederutdanning
- har erfaring med veiledning av yngre leger
Det er en fordel om du bor og jobber i Troms og Finnmark.
Vi legger særlig vekt på personlig egnethet for stillingen. Vi tar også hensyn til hvordan du kan utfylle kompetansen til de andre LIS1-veilederne våre.
Vi tilbyr
Lønn som seniorrådgiver i kode 1364, tilsvarende fra kroner 800 000,- til kroner 870 000,- brutto per år i full stilling, i Statens lønnsregulativ avhengig av kvalifikasjoner.
Prøvetiden er seks måneder. Som ansatt i staten, blir du automatisk medlem i Statens pensjonskasse (fra lønna trekkes 2 %).
Du får hyggelige kollegaer, gode diskusjoner og kontakt med andre fagmiljøer.
Vi tilrettelegger for medarbeidere som har behov for det.
Mer informasjon om Statsforvalterens organisasjon og arbeidsoppgaver
finner du på våre nettsider. Du kan også lese mer om j
obbsøkerprosessen hos oss og hvordan ansatte synes det er å jobbe hos oss her.
Se vår Facebookside for statusoppdateringer, videoer og bilder.
Er dette en stilling for deg?
Ring oss gjerne!
Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med seksjonsleder Lena Nordås på telefon 77 64 20 48 eller fylkeslege / helse- og sosialdirektør Anne Grethe Olsen på telefon 78 95 03 99 / 90 74 84 56.
Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss.
Dette må du ha med i søknaden
Du må legge inn CV og skrive søknaden din i Jobbnorge-portalen. Du må legge ved vitnemål og relevante attester.
Her kan du lese mer om søknadsprosessen hos oss.
Offentlig søkerliste
Søkerlistene våre er offentlige. Hvis du ønsker å reservere deg fra å bli oppført i offentlig søkerliste, må du begrunne dette (
jamfør offentleglovas §25 andre avsnitt). Du får beskjed hvis offentleglova ikke gir rom for å unnta deg fra listen.
Positiv særbehandling
Hvis vi får kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, innkaller vi minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må du oppfylle noen krav.
Les mer om dette her. Kryss eventuelt av for dette i søknaden din.