Har du lyst til å hjelpe pasienter over video? Vår digitale klinikk vokser stadig og vi søker deg som er spesialist i allmennmedisin, eller er under spesialisering innen allmennmedisin, og som ønsker å jobbe minimum én eller flere faste kveldsvakter i uken. 

Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester!
Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobil i 2016, og vi har siden levert gode og trygge digitale helsetjenester til over 100,000 pasienter i både Norge og Danmark. Vi har også nylig lansert vårt tjenestetilbud i Sverige.
I Eyr er vi opptatt av at helsetjenester skal bli bedre og lettere tilgjengelig for alle. Vi har utviklet en plattform som forenkler kommunikasjonen mellom pasient og lege både i forkant, under selve konsultasjonen, og ved dialog i etterkant. Å jobbe som lege hos oss er både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, hvor vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer.
Som ansatt i Eyr vil du tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning og faglig kvalitet i utviklingsprosjekter. Et eksempel på dette er vaksinasjonstjenesten vår i apotek som har bidratt til økt vaksinasjonsgrad i Norge. Vi er et selskap som fortsatt er i vekst og ved å bli med nå kan du være med å påvirke retningen selskapet tar.

Jobb når og hvor du vil
Alle våre leger får god opplæring. Etter endt opplæring står du fritt til å velge hvor du ønsker å jobbe, hjemmefra, på hytta, utlandet eller fra våre lyse, hyggelige lokaler i Oslo.
I Eyr tilbyr vi konsultasjoner i tidsrommet 07-22 på hverdager og mellom 10-22 i helg og på helligdager. Det forventes at du kan jobbe enkelte faste vakter i uken, hvorav en av vaktene er helg- eller kveldsvakt.
Å jobbe i Eyr er fleksibelt og det kan enkelt kombineres med andre stillinger.
Vi stiller med skybasert journalsystem og forsikringer for alle ansatte.
Det er alltid flere på vakt samtidig slik at du kan rådføre deg med kollegaer, uansett om det gjelder tekniske spørsmål, eller hvis du ønsker å konferere.

Litt om deg
Du syns det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester og er positiv til teknologisk innovasjon innen helse. Du har faglig integritet, er trygg i din praksis, og har gode kommunikasjonsferdigheter. Du er blid og imøtekommende og ønsker å gi gode pasientopplevelser.
Vi ser for oss at du er spesialist innen allmennmedisin, men er du under spesialisering hører vi også gjerne fra deg.
Det er en bonus om du også har dansk og/eller svensk legelisens.

Bli med og påvirk fremtidens helsetjeneste!
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Eyr Medical
Hjemmeside
Arbeidssted
Kongens gate 12
0153 OSLO
Søk på stillingen