Kort om arbeidsgiver
Medco har nylig kjøpt Arsana dinHMS i Bergen og er dermed blitt den 3. største bedriftshelsetjenesten i Norge. Vi skal fortsette å vokse og har behov for ny lege.

Medco-dinHMS tilbyr et godt fagmiljø med erfarne leger bestående av blant annet spesialister i arbeidsmedisin, samfunnsmedisin og allmennmedisin. Bedriftsoverlegen samler legene jevnlig via video og fysiske møter.

Arbeidstid er kl. 08.00-15.30.

Medco er godkjent LIS3 utdanningsinstitusjon som en av svært få bedriftshelsetjenester i Norge og har egen, intern godkjent veileder.

Vi søker deg som er arbeidsom, positiv og selvgående. Struktur og systematikk er en selvfølge, det samme er erfaring med service og kundebehandling.

Vi får stadig flere kunder som arbeider offshore slik at oppgaver som Fagansvarlig Lege (FAL) er relevant. Det er også mulig å få reise offshore.

Mulighet for LIS2 i arbeidsmedisin.

Visjonen er: sammen skaper vi arbeidsglede.

Rekruttering av leger er svært viktig for oss og A’HEAD Executive  er ansvarlig for rekrutteringsprosessen. Er du interessert i å høre mer om Medco dinHMS eller stillingen, kan du enten kontakte adm.dir. Pål Lillebø tlf. 91347334 eller, om ønskelig også i all fortrolighet, kontakte rekrutteringskonsulent Lin Reese på 92 44 54 28 eller ltr@ahead.no
 
Vi trenger leger i så vel Hammerfest som Bergen, Oslo og Haugesund i tillegg til Stavanger, så arbeidssted er fleksibelt.

Søknadsfrist snarest, men senest 31. oktober. 
Stillingskategori
Bedriftslege
Arbeidsgiver
Medco dinHMS
Kontaktpersoner
Navn: Pål Lillebø
Tittel: Medco-dinhms ved Daglig Leder
Telefon: 913 47 334
E-post: pal.lillebo@medco-dinhms.no
Navn: Lin Reese
Tittel: Rekrutteringskonsulent
Telefon: Lin Reese på 92 44 54 28
E-post: ltr@ahead.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Risavika Havnering 14
4056 TANANGER
Søk på stillingen