Kort om arbeidsgiver
https://www.youtube.com/watch?v=NjAc1X34ov0

Beskrivelse av arbeidssted
Virksomhet helse består av team kommunale legetjenester, team legevakt ,team samfunnshelse, område smittehåndtering samt fem kommuneoverleger. Team kommunale legetjenester består av legetjenestene i helsehus, sykehjem, familiesentrene, fengselshelsetjenesten og LIS1 kandidatene. Det er til dette teamet vi søker nye kollegaer.
 
Kommunen har 6 store sykehjem med totalt 455 langtidsplasser. 4.8 faste legestillinger er tilknyttet sykehjemmene. Helsehuset har 85 korttidsplasser inkludert kommunal akuttdøgnavdeling (KAD), palliative plasser og rehabiliteringsplasser Det er 6.4 legehjemler som bemanner helsehuset.
 
Stilling / Arbeidsoppgaver
Vi søker nå leger til ulike stillinger på helsehus og sykehjem:
100 % fast stilling tilknyttet vårt helsehus.
100 % langvarig vikariat med mulighet for forlengelse tilknyttet vårt helsehus.
100 % vikariat ved Tingvoll sykehjem. Vikariatet utløper 31.12.2022 med mulighet for forlengelse.
Alle stillingene er ledig omgående, eller etter avtale.
 
Alle stillingene innebærer arbeidet på dagtid. På helsehuset er det helgevakter (lørdag og søndag 10-1500) for tiden hver 6. uke. I tillegg kan det bli muligheter for å arbeide som smittevernvakt sammen med smitteoppsporingsteamet. Legevakter er også mulig å ta.

Oppgavene omfatter utredning, behandling og oppfølging av pasienter, inkludert samarbeid med pårørende og annet, dyktig og engasjert helsepersonell. Det vil være varierte og interessante utfordringer i pasientarbeidet. I tillegg vil legene i samarbeid med teamleder, bidra til internundervisning og fagutviklingen av legetjenestene ved helsehuset og sykehjemmene. Legene er en del av et felles kollegium, veileder, støtter og dekker for hverandre.
 
Det bemannes etter legeforeningens norm. Det kan bli noe rotasjon mellom sykehjem/helsehus og ulike poster, men i praksis er man knyttet til samme arbeidssted over lengre tid for å sikre god pasientbehandling og samhandling. Fagsystemet Gerica benyttes som elektronisk pasientjournal.
 
Krav til utdanning
Kompetanse og interesse for legearbeid i helsehus og sykehjem er en fordel. Annen relevant klinisk erfaring vil også vektlegges, som for eksempel allmennmedisin og geriatri. Stillingene krever norsk autorisasjon som lege og gjennomført LIS1 tjeneste. Det stilles krav til ny politiattest.
 
Personlig egenskaper
Vi ser etter dyktige klinikere som ønsker å bidra til fag- og kvalitetsutvikling av de kommunale legetjenestene og kommunens helse og omsorgstjenester. Stillingene krever gode samarbeidsevner og en løsningsorientert tilnærming.
God muntlig og skriftlig framstillingsevne er nødvendig. Fleksibilitet, samarbeidsevner og personlig egnethet vil vektlegges.
 
Vi tilbyr
Lønn etter kommunal lønnsstige.
Gode pensjons- og forsikringsordninger.
Kompetanseheving/kurs.
Tilrettelegging ALIS.
Mulighet for overlegepermisjon etter gitte kriterier.
Hyggelig kollegium i et større legemiljø og lederstøtte.
Stillingskategori
Kommunal lege
Arbeidsgiver
Sarpsborg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Kamaldeep Chudasama
Tittel: Teamleder/kommuneoverlege
Telefon: 476 98 972
E-post: kamaldeep.chudasama@sarpsborg.com
Navn: Karianne Jenseg Bergman
Tittel: Virksomhetsleder
Telefon: 404 48 054
E-post: karianne-jenseg.bergman@sarpsborg.com
Hjemmeside
Arbeidssted
Team kommunale legetjenester
Roald Amundsens gate 17
1723 SARPSBORG
Søk på stillingen