Kort om arbeidsgiver
Det er ledig vikariat ved fastlegepraksis ved Sentrum legesenter i Moss kommune. Oppstart etter avtale. 

Listetak på 900 pasienter, pt. 825 listepasienter. Fastlege/vikar er selvstendig næringsdrivende og inngår avtale med Moss kommune.

Sentrum legesenter er et veldrevet 2-legesenter etablert 2010 i sentrum av Moss. Lett tilgjengelig med flere tog fra Oslo sentrum, for de som kjører er garasjeplass inkludert.  Nye lokaler med nytt og velutstyrt kontor med blant annet spirometri, 24 timers blodtrykksmåler, EKG og trueBP-måler. Bruker CGM journalsystem. Stabil og erfaren medarbeiderstab. 

Kvalifikasjoner 
Søker må være spesialist i allmennmedisin eller under slik spesialisering og ha erfaring fra allmennpraksis. Personlig egnethet og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt.  
Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i dag ikke aktuelt. Politiattest må fremlegges ved avtaleinngåelse. 
 
Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 
 
Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Moss kommune
Kontaktperson
Navn: Kristian Krogshus
Tittel: Kommuneoverlege, leder for fastlegeordningen
Telefon: 69 24 80 00
E-post: kristian.krogshus@moss.kommune.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Sentrum legesenter
Dronningensgate 17
1530 MOSS
Søk på stillingen