Kort om arbeidsgiver
Unilabs Røntgen Hamar har ledig stilling for radiolog

Hos Unilabs kombinerer vi høy medisinsk kunnskap med menneskelig omsorg. Gjennom våre arbeidsmetoder skaper vi en tydelig kunde- og pasientverdi. Dette gjør vi gjennom effektiv diagnostikk, høy kvalitet og førsteklasses kundeservice til pasienter og kunder. Vi har et felles ønske om å gi de beste forutsetningene for hver enkelt, og vi tror på våre ansattes kompetanse, drivkraft og engasjement som en stor del av den merverdien vi har for samfunnet som helhet.


HVA
Unilabs Røntgen Hamar er en del av Unilabs konsernet og utfører MR, CT, røntgen og ultralyd. Undersøkelsene beskrives i Sectra RIS/PACS. Da Unilabs er en landsdekkende leverandør av radiologiske undersøkelser har alle radiologer mulighet til å beskrive undersøkelser for andre institutter i Unilabs. Instituttet har til sammen 17 ansatte, hvorav 3 er radiologer.
Vi har en moderne maskinpark bestående av MR maskiner fra Siemens og GE, CT og RTG fra GE samt UL fra Toshiba.
Som radiolog ved Unilabs Røntgen Hamar vil du bli en del av en dynamisk, energisk og god arbeidsgruppe. Unilabs Norge har i dag totalt 35 fast ansatte radiologer fordelt på 12 radiologiske institutter.


HVEM
Hos Unilabs legges det vekt på å ha et godt faglig miljø. Vi ser derfor etter personer som er kvalitetsbevisste, selvstendige og strukturert, og som har en positiv og serviceinnstilt holdning.
Ønskede kvalifikasjoner:
  • Spesialist godkjenning som radiolog
  • RG
  • CT
  • MR
  • Ultralyd
  • Beherske norsk eller skandinavisk skriftlig og muntlig
Stilling som radiolog rapporterer til Instituttsjef.


HVOR
Unilabs Røntgen Hamar er lokalisert på Midtstranda, like utenfor Hamar sentrum.
Vi er opptatt av at våre radiologer skal ha gode arbeidsforhold og tilbyr fleksibilitet i arbeidstiden innenfor instituttets åpningstid. Det kan også gis en viss form for fleksibilitet når det gjelder tilstedeværelse på instituttet i Hamar.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Unilabs Norge AS
Kontaktperson
Navn: Frank Kleven
Tittel: Institutt- og regionssjef
Telefon: 92 40 61 27
E-post: frank.kleven@unilabs.com
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Unilabs Røntgen Hamar
Midtstranda 92
2321 HAMAR
Søk på stillingen