Siden åpningen av klinikken på Torgallmenningen høsten 2018 har pågangen av pasienter vært veldig bra og vi søker derfor nye kolleger i Bergen, både deltid og heltidsstillinger. 
Dr.Dropin er en av Norges ledende miljøer innen primærmedisin.
Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Til nå har vi åpnet seks klinikker i Oslo-området, én i  Bergen og én i Trondheim. Nå utvider vi våre tjenester i Bergen med ny klinikk i tillegg til økt bemanning på den eksisterende klinikken. Vi søker derfor engasjerte og dyktige leger som har lyst til å levere en god tjeneste til våre pasienter. Du må være ferdig med turnus/LIS 1 og bør ha erfaring fra allmennmedisin og legevakt. Vi trenger både sommervikarer samt leger i heltid og deltidsstilling. 
Vi tilbyr en morsom og variert hverdag, fleksible arbeidstider, god lønn, faglig utvikling og hyggelig miljø. Innen "gammel" spesialistordning (gyldig til 2025) kan man søke om å få tjensten godkjent som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin. Vi jobber kontinuerlig med å få løsningen godkjent under ny LIS ordning. 
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Dr.Dropin AS
Sentrum og syd
Kontaktperson
Navn: Geir Magnesen
Tittel: Klinikkleder
E-post: geir@drdropin.no
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Lege Bergen
Send søknad på mail
Arbeidssted
Dr.Dropin Bergen
Valkendorfsgaten 2
5012 BERGEN
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærhelse. Vi har nå 7 klinikker og hjelper pasien...

Les mer om arbeidsgiver
teaser image