Sykehuset Telemark HF

Telemark strekker seg fra kyst til fjell med store variasjoner i landskap og særpreg. Fra sørlandsidyll ved kysten, via bølgende fruktlandskap i Midt-Telemark til høyfjellet hvor du finner mektige Hardangervidda. Velkommen til Telemark!
Sykehuset Telemark HF (STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 170 000 innbyggere i Telemark. Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark. 

Jobb med oss

Sykehuset er et allsidig akuttsykehus og tilbyr diagnostikk og behandling innenfor de fleste spesialistområder. Vi har delregionfunksjon innen plastikkirurg i, medisinsk genetikk, fertilitetsbehandling og arbeidsmedisin.

Hos oss tilbyr vi arbeidsplasser med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Det er mange yrkesgrupper og fagområder ved sykehuset og derfor prioriterer vi utdanning og kompetanseheving.

Sykehuset Telemark legger også forholdene til rette for forskning og innovasjon er for å oppnå målsetningen om en kontinuerlig forbedring av sykehusets tilbud.

Vi jobber for å bygge pasientens helsetjeneste. Vil du bli med?
Sykehusets avdelinger

Det skal være godt å være ansatt på Sykehuset Telemark

Som ansatt på Sykehuset Telemark har du tilgang til en rekke goder. Disse omfatter bla. Pensjon og forsikringsordninger, mulighet for utdanning og kompetanseutvikling, leie av personalbolig og tilbud om barnehageplass. Vi har også en egen bedriftskunstforeningen og et aktivt bedriftsidrettslag. Les mer om hva vi kan tilby her
(Foto: Ole Kristian Losvik)

Følg Sykehuset Telemark HF i sosiale medier

Se oss i hverdagen på både Facebook og Linked In
Arbeidssted
Hoved arbeidssted
Ulefossveien 55
3710 SKIEN
Se kart