iStock

Sauda kommune

Sauda kommune ligger innerst i Ryfylke og har ca. 4700 innbyggere. Sauda er mest kjent som en vannkraft- og industrikommune, men byr også på et mangfold av opplevelser, både når det gjelder natur, kultur, fritidsaktiviteter og gode skianlegg. I Sauda har vi god plass med tiltrekkende hustomter og attraktive arbeidsplasser. Sauda kommune har fokus på utvikling og er opptatt av at Sauda skal være en god kommune å bo i.

Jobb med oss - Sauda Legesenter

Det er 6 fastleger og 2 turnuslege på Sauda legesenter. Sauda kommune har egen legevakt som er lokalisert sammen med Sauda legesenter. Legesenteret er velutstyrt, er tilknyttet Helsenettet og e-resept, og har Info-Doc journalsystem. Det disponeres godt utstyrt legevaktsbil. Besøk oss på Sauda Legesenter

Vi kan tilby

God oppfølging og faglig veiledning av nyansatte
Kommunen tilrettelegger for spesialisering i allmennmedisin
En spennende og variert jobb
Godt arbeidsmiljø
Tverrfaglig samarbeid
Pensjonsordning i KLP
Gode forsikringsordninger
Fotograf : iStock
Leve og bo - nærhet til det meste

Velkommen som jobbsøker i Sauda!

Det unike med Sauda er nærleiken mellom by og natur. Her kan du nyta ein kopp kaffi i sentrum og gløtta opp på dei kvitkledde fjelltoppane. Sauda er eit eldorado for friluftsinteresserte med mange flotte turmål både sommar og vinter. Spenn på deg skia ein gnistrande klar vinterdag eller ta med deg fiskestånga og prøv lukka i eit av dei mange fjellvatna ein lun sommardag. Her er noko for alle!

Velkommen til Sauda, innst i Ryfylke.
Fotograf : iStock
ARBEIDSSTED
Hoved arbeidssted
Postboks 44
4201 SAUDA Se kart