iStock
Molde ligger i hjertet av Møre og Romsdal. Molde kommune har omlag 1800 dyktige medarbeidere på mange ulike arbeidssteder og med forskjellige yrker og kompetanse. De har ulike oppgaver, men et felles ansvar for å aktivt bidra til å fremme Molde kommune sitt positive omdømme og arbeide for innbyggernes beste.
Molde - Rosenes by
 
Molde, rosenes og jazzens by, er i sterk utvikling. Byen er regionsenteret i Romsdal, en bo- og arbeidsmarkedsregion med om lag 75.000 innbyggere. Næringslivet er preget av vekst og optimisme; blant annet er Molde en av landets ledende industribyer. Molde byr på et aktivt kulturliv, et flott landskap og unike naturopplevelser i umiddelbar nærhet.

Byen ligger sydvent til langs Romsdalsfjorden og er kjent for sine vakre omgivelser og fantastiske utsikt. Fra utsiktspunktet Varden kan du nyte synet av de 222 fjelltoppene i Moldepanoramaet.
Spør du en nordmann om Molde, vil mange si Rosenes by. Betegnelsen er tuftet på byens mange blomstrende og frodige rosehager, og ble først brukt som byens merkevare i internasjonal markedsføring allerede i 1913.
(Foto: iStock)
Jobb som lege i Molde kommune
(Foto: iStock)
Molde som kulturby
Friluftsliv
(Foto: iStock)
Spesialiteter
  • Allmennmedisin
  • Rus og avhengighetsmedisin
Arbeidssted
Molde kommune
Rådhusplassen 1
6413 MOLDE
Se kart