MHH - G. Ohna

Martina Hansens Hospital

Martina Hansens Hospital ligger i Bærum kommune og er et av Norges ledende sykehus for pasienter med muskel- og skjelettplager og revmatiske sykdommer. Vi har hovedansvar for behandling av pasienter fra Akershus fylke, men mottar også pasienter fra hele landet i samsvar med fritt behandlingsvalg. Vi har fokus på å levere helsetjenester av høyeste kvalitet og er stadig på utkikk etter nye medarbeidere som kan bidra til å videreutvikle hospitalet.

Privat ideelt sykehus

Martina Hansens Hospital AS er eiet av Stiftelsen Martina Hansens Hospital. Vi har offentlig oppdragsgiver og inngår i regional helseplan for Helseregion Sør-Øst. Hospitalet er et av 12 private-ideelle sykehus som inngår i det regionale «sørge for ansvaret». MHH har over 80 års erfaring med  pasientbehandling og har en unik og spennende historie fra tuberkulosesykehus til spesialistsykehus innen ortopedi og revmatologi. 

Forskning

Hospitalet har en svært stor forskningsaktivitet, hovedsak kliniske studier innen muskel- og skjelettlidelser og revmatologi. Hospitalet har som egen målsetting å være i fremste linje når det gjelder å ta opp nye forskningsbaserte behandlingsmetoder. Forskningsprosjektene ved hospitalet fører til en særskilt spisskompetanse innen de aktuelle felt.

Jobb hos oss

Hospitalet ligger i vakre omgivelser i Bærum kommune og er nærmeste nabo til Bærum sykehus. Hospitalet har en sentral beliggenhet med ca. 15 minutter gange til Sandvika stasjon. 

MHH er et lite sykehus med ca. 266 årsverk, men er relativt sett stort innen sine spesialområder. Vi utfører rundt 4 500 elektive operasjoner i året og.er nest størst i landet innen leddproteser, med over 1000 innsatte kne- og hofteproteser årlig. Hospitalet har den eneste revmatologiske avdelingen i Akershus og avdelingen er nest størst i landet innen sitt fagfelt.

Hospitalet er er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan være med på å utvikle vårt ortopediske og revmatologiske tilbud. Vi vektlegger spesielt faglige kvalifikasjoner, relevant erfaring og personlig egnethet.
Fotograf : MHH - G. Ohna
SPESIALITETER
  • Barnekirurgi
  • Ortopedisk kirurgi
  • Revmatologi
  • Radiologi
  • Anestesiologi
ARBEIDSSTED
Martina Hansens Hospital
Postboks 823
1306 Sandvika Se kart
KONTAKT