Vi er en gjeng hyggelige patologer som har plass til ytterligere to spesialister på laget! To av våre erfarne overleger har pensjonert seg, og derfor har vi to ledige overlegestillinger. Vi er et kollegium som preges av veldig godt arbeidsmiljø og sterkt engasjement for faget. Vi har faste snittmøter to ganger ukentlig, hvor vi viser hverandre utfordrende og spennende kasus. I tillegg har vi lav terskel for å vise kasus til hverandre og diskutere problemstillinger fortløpende i løpet av arbeidsdagen. Vi har ukentlig legemøte i lunsjen, og på dager uten møter prioriterer vi å spise lunsj sammen. Trivsel på jobb er viktig for oss, og det at vi har hyppige kontaktflater bidrar til dette.
Histologisk diagnostikk gjøres hos oss nå digitalt, og det planlegges også digitalisering av cytologisk diagnostikk. Digitaliseringen gjør det lett å sende kasus til hverandre for konsultasjon og dobbeltsignering, og vi er veldig godt fornøyd med denne nye arbeidsformen! Digitaliseringen har også muliggjort hjemmekontor på en annen måte enn tidligere, og vi legger til rette for at medarbeidere med behov for slike løsninger i en viss grad kan jobbe hjemmefra. Videre åpner digitaliseringen for et hav av teknologiske muligheter relatert til bildeanalyseringsverktøy og bruk av kunstig intelligens. Vi går en spennende fremtid i møte!
Stavanger universitetssjukehus har et befolkningsgrunnlag på omtrent 400.000. Vi er lokalsykehus for 15 kommuner i sør-Rogaland, men har også mange regionale oppgaver for en mye større befolkning. Avdeling for patologi besvarer årlig omlag 36000 histologiprøver og noe flere cytologiprøver. Vi gjør både klinisk cytologi og cervixcytologi inkludert primær HPV testing. Det blir utført snaut 160 sykehusobduksjoner og ca 300 rettsmedisinske undersøkelser. Vi utfører rikelig med tilleggsundersøkelser i form av immunhistokjemi, molekylære analyser og kvantitativ patologi. Avdelingen er videre en sentral del av sykehusets forskningsmiljø, da særlig kreftforskning, og internt i avdelingen foregår det forskning innenfor flere ulike fagområder. Vi har flere ansatte med doktorgrad, og tilstreber å legge til rette for at medarbeidere med interesse for forskning kan få delta i forskningsprosjekter.
Ved avdelingen er vi ca 80 medarbeidere, inndelt i syv seksjoner hvor legene er en egen seksjon. Samarbeidet mellom seksjonene er godt, og vi er en avdeling som generelt preges av trivsel og god stemning. Vi er nå 13 overleger og 8 LIS, og skal altså ansette ytterligere to overleger. Tiltredelse etter avtale. Arbeidstid er dagtid uten vakttjeneste, og det er muligheter for noe fleksibilitet av arbeidstiden. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!
Attester, vitnemål og eventuell annen relevant dokumentasjon må vedlegges søknaden.
Vi oppfordrer alle søkere til å benytte Vitnemålsportalen for å laste opp sine vitnemål og karakterutskrifter.
Ved å bruke Vitnemålsportalen sikrer du at dine dokumenter er verifiserte og oppdaterte. For mer informasjon om hvordan du bruker Vitnemålsportalen, besøk Vitnemalsportalen.no. Har du tatt utdanning i utlandet må godkjenning fra UDIR/NOKUT legges ved søknaden. Om du ikke finner alle dine relevante vitnemål i Vitnemålsportalen, kan du laste de opp som egne vedlegg til søknaden.
Mangfoldserklæring
Foretaksgruppen i Helse Vest ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemming og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Foretaksgruppen Helse Vest ønsker å legge til rette for et inkluderende rekruttering.