Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Avdeling for klinisk patologi har ledig et vikariat i 100%  stilling for lege i spesialisering i patologi fra 01.03.2024 tom. 30.10.2024. 
Ansettelsen er knyttet til Drammen sykehus, Avdeling for klinisk patologi.

Vi søker deg som ønsker å bli spesialist i patologi, liker å jobbe både i team og alene og ønsker å videreutvikler seg gjennom hele yrkeskarriere.

Du er pålitelig, jobber nøyaktig og bidrar til gode faglige og sosiale relasjoner i avdelingen.

For oppnåelse av læringsmål som ikke kan oppnås ved tjeneste i Vestre Viken er det aktuelt med tjeneste eller hospitering ved andre utdanningsvirksomheter/helseforetak som vi har samarbeidsavtale med.
 
Tentativ plan for gjennomføring av utdanningsløpet med spesifisert sted og tid for tjeneste inngås ved ansettelse, og vil være en del av arbeidsavtalen.
 

Hvorfor jobbe i Vestre Viken?

Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det! 
Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse.


Om oss:

Avdelingen er godkjent for hele utdanningsløpet på fem år for spesialiteten patologi. Utdanningen av LIS er organisert gjennom både rotasjon mellom ulike fagfelt (gynekopatologi, lungepatologi, uropatologi, gastrointestinal patologi, dermatopatologi, mammapatologi, lymfeknutepatologi og ØNH patologi), opplæring i punksjonscytologi og obduksjon. Avdelingen har, som første patologiavdeling i regionen, implementert en digital patologiløsning i rutinediagnostikk. Løsningen har gitt våre leger mer fleksibilitet og brukes blant annet i utvidet arbeidstid (UTA) hjemme og ved tilfeller der en lege kortfristig må jobbe hjemmeifra. Vi legger til rette for akkumulativ kunnskapsbygning og ønsker med dette at våre LIS oppnår bred kompetanse innen de ulike fagfelt.

Vi er stolte over å ha etablert molekylærpatologiske undersøkelser i egen avdeling og å kunne utgi integrerte prøvesvar. Avdelingen legger vekt på tverrfaglig samarbeid og god kommunikasjon mellom alle avdelingens ansatte. Vi ser derfor etter deg som er faglig engasjert og liker å jobbe i team med forskjellige yrkesgrupper. 


Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver

Avdelingen mottar et stort og variert prøvemateriale fra interne og eksterne rekvirenter. Som LIS vil du i løpet av din spesialistutdanning, delta i arbeidet med diagnostikk av celleprøver, vevsprøver og obduksjon. Du vil også få mulighet til å fordype deg i molekylærpatologi og å jobbe med digital patologi. I utdanningen vil du få fortløpende supervisjon av spesialister i patologi. Vi forventer at du bidrar aktiv i avdelingens internundervisning og i arbeid med kvalitetsforbedring.

Avdelingen har flere overleger med doktorgrad, og det kan legges til rette for deltakelse i forskningsprosjekt. Vi vektlegger kompetanseheving og som LIS vil du kunne delta på relevante faglige kurs.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

 • Medisinsk embetseksamen og norsk autorisasjon som lege
 • Gjennomført og avsluttet LIS 1
 • Stor interesse for patologifaget, og som ønsker å utdanne seg til spesialist i patologi
 • Det forutsettes at du har solide kunnskaper innen normal anatomi og normal histologi
 • Du må beherske et skandinavisk språk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.

Har du:

 • Gode samarbeidsevner?
 • Høyt faglig engasjement?
 • Høy faglig integritet?

Da er du riktig hos oss og vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss vil du være del av et stort fagmiljø
 • Utdanning innen generell histopatologi, cytologi, molekylærpatologi og obduksjon
 • Deltakelse i kliniske møter
 • Deltakelse i prosjektarbeid
 • Deltakelse i avdelingens kvalitetsarbeid
 • Et travelt, men veldig hyggelig, engasjert, ambisiøst og kunnskapsrikt patologimiljø med vekt på å utvikle dedikerte patologer med bred kompetanse
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger
 • Du kan glede deg over fri på alle helligdagene (inkludert jul og påske) og i helgene. Du vil være dagarbeider med normal arbeidstid på 8 timer mandag til fredag.

Vil du lese mer om vårt arbeid fremover se: https://vestreviken.no/om-oss/utviklingsplan-2035 

 

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktperson
Navn: Bettina Casati
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 468 62 918
E-post: bettina.casati@vestreviken.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
PAT Avd for patologi
Dronninggata 28
3004 Drammen
Mer om arbeidsgiver

Vestre Viken er en arbeidsplass med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsk...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image