Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.

Kort om arbeidsgiver

Er du interessert i barn, ungdom og familier? Kan du tenke deg en jobb der du får brukt hele deg og får møte mange mennesker i sårbare faser i livet og får mulighet til å gi et bidrag til mer positiv utvikling for unge mennesker? Da er kanskje Barne- og ungdomspsykiatri noe for deg?  Barne- og ungdomspsykiatri er en spennende medisinsk spesialitet, der du lærer et fag som er relevant og nyttig for livet generelt, og for de fleste spesialiteter for øvrig. Vi har ledige vikariater og ser etter deg som er faglig engasjert, nysgjerrig og initiativrik.

BUPA ved Sykehuset i Vestfold har to generelle poliklinikker, en i Tønsberg og en i Larvik. Vi har også spesialiserte poliklinikker og tilbud, med blant annet et svært godt behandlingstilbud innen spiseforstyrrelse, 4- dagers behandling for angst/OCD, familieteam, DBT-team og eget sped/småbarns- og nevroteam. Legegruppa er stor og variert, med 15 overlegestillinger og 10 stillinger for lege i spesialisering. Vi er stolte over god kontinuitet over mange år, med erfarne overleger på alle seksjoner. Som LIS får du mange spennende og utfordrende oppgaver og muligheter for å lære et nytt fag, gjennom organisert internundervisning både internt og regionalt og samarbeid med dyktige kollegaer.

Avdelingen har egen utdanningsansvarlig overlege som koordinerer intern rotasjon av LIS i avdelingen og til andre samarbeidende avdelinger. Avdelingen er godkjent for spesialistutdanning i barne- og ungdomspsykiatri etter ny spesialistordning.

Vi har nå ledige en fast stilling og flere 12 mnd-vikariater, blant annet på grunn av planlagte rotasjoner
i LIS-gruppa, så nå er det en gyllen mulighet både for deg med erfaring fra
faget fra før og for deg som ønsker å få en smakebit på faget! Det kan også
være aktuelt med kortere vikariater.

I Sykehuset i Vestfold HF verdsettes mangfold og inkludering. Medarbeidere med ulik kompetanse, bakgrunn, livserfaring og perspektiv gir gode forutsetninger til å ta vare på hver enkelt pasient og bidrar til godt samarbeid og forståelse. Vi håper du vil søke på stilling hos oss.

Arbeidsoppgaver

Som lege i utdanningsstilling får du tildelt læringsmålplan med tanke på å oppnå læringsmålene som kreves til spesialiteten i barne- og ungdomspsykiatri, og hvilke læringsaktiviteter som inngår. Du bidrar både i utredning og behandling, du har både egne pasienter du følger opp, og bidrar inn i andre kollegaers saker. Med økende erfaring får du utvidede oppgaver og ansvar. Som LIS er du en sentral fagperson til å bidra med medisinskfaglige vurderinger i utredning.

Det hører med til LIS-stilling å gi undervisning og kunne få tilleggsoppgaver i avdelingen ut fra kompetanse og ferdigheter. Vi ønsker at alle legene i avdelingen bidrar aktivt i fagutviklings- /forbedringsarbeid. Som LIS roterer man til ulike seksjoner iht utdanningsplan og seksjonenes behov. Det kan også være muligheter for tjeneste ved autismeavdelingen (Glenne regionale senter for autisme).

Vikariatene er i utgangspunktet i poliklinikk, men ved behov kan det være aktuelt med tjeneste i andre seksjoner, og ev. muligheter for tjeneste ved autismeavdelingen (Glenne regionale senter for autisme). LIS inngår i vaktordning for ØH på dagtid. Det er ingen vaktordning for LIS utover dette.

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Gjennomført LIS 1 tjeneste eller tilsvarende (turnustjeneste) og erfaring fra BUP eller andre medisinske spesialiteter er ønskelig, men søkere som venter på LIS 1 tjeneste kan også søke
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk (skandinavisk) både muntlig og skriftlig. Det forutsettes oppholds- og arbeidstillatelse i Norge.
 • Erfaring fra arbeid med barn, unge og foreldre er en fordel
 • Det er fordel om du har god systemforståelse og kjennskap til DIPS journalsystem
 • Den som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede)

Personlige egenskaper

 • Vi søker etter deg som har god evne til å skape kontakt og relasjon med andre mennesker, både barn, ungdom, foreldre og kollegaer internt og eksternt. Du har innsikt i egne styrker og sårbarheter og ønsker å utvikle dine terapeutiske ferdigheter. Du er faglig engasjert og holder deg oppdatert, og har god evne til å lede faglig arbeid. Andre liker godt å samarbeide med deg. Du har god arbeidskapasistet, er løsningsorientert og fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Du har god evne til å organisere deg selv. Vi ønsker deg som vil bidra både i utvikling av fagtilbudet og arbeidsmiljøet.

Vi tilbyr

 • En jobb der du får brukt hele deg og lært et spennende fagfelt!
 • Veiledning ukentlig med kompetente overleger
 • Systematisk opplegg for LIS-undervisning med 50% organisert som regionale 2-dagers samlinger 3 ganger årlig
 • Hele spesialiseringen kan gjennomføres i Vestfold. Godt opplegg for rotasjon som sikrer bred erfaring. Vi har et stort miljø med erfarne overleger på alle seksjoner
 • Arbeidsmiljøet er preget av at selv om det kan være hektisk og til tider kan storme litt, er det et godt LIS-miljø, god stemning med engasjerte og kompetente fagpersoner
 • Vestfold er et godt sted å bo, med nærhet til den flotte skjærgården, strender og mange idylliske plasser. Vestfold har korte avstander mellom byene og nærhet til at alt man trenger. Kort vei til flyplass og kun en times kjøretur til Oslo.  
 • Gode låne- og forsikringsordninger hos KLP
 • Alle ansatte ved sykehuset omfattes av gruppelivsforsikring, reiseforsikring ved tjenestereiser, ulykkesforsikring - fritid og yrkesskadeforsikring
 • Gode velferdsordninger, med blant annet bedriftsidrettslag og personalhytter
 • Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover og forskrifter, overenskomster og øvrig reglement

  Som ansatt ved Sykehuset i Vestfold HF vil du bli medlem av kollektive pensjonsordningen i KLP, og trekkes 2 % i pensjonsinnskudd. Les mer om offentlig tjenestepensjon på www.klp.no.

 

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som er oppgitt i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi minner om at alt arbeid etter fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning. 

Automatisk varsling av relevante stillinger eller personlig bistand i jakten på din neste jobb.
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Sykehuset i Vestfold HF
Kontaktpersoner
Navn: Tine Falk Taksdal
Tittel: Utdanningsansvarlig overlege
Telefon: 41703065
E-post: tintak@siv.no
Navn: Hilde Tafjord
Tittel: Avdelingssjef, spesialist i Barne- og ungdomspsykiatri
Telefon: 91121434
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Sykehuset i Vestfold HF
Anton Jenssens gate 2
3125 Tønsberg